Ucuz atlatmışsın Allah kaza bela vermesin...
Ucuz atlatmışsın Allah kaza bela vermesin...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Büyük geçmiş olsun öner, canan iyi kurtarmış diyelim (verilmiş sadakası varmış bence yine verin işe yarıyor ) ona da deneyim olmuş ama her an dikkat etmek gerekiyor nereden ne olacağı belli olmuyor araba gibi de değil ki bu meret.... Tekrar geçmiş olsun kazasız sürüşler
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
çok geçmiş olsun ikinizede allah büyük işte daha yasacayacak günleriniz varmı sadaka verin daha dikkatli olmaya calısın herkes için gecerli.
arabalar çok dikkatsiz bugün minübüsle geliyorum ptt motosikleti kullanan bi amca bizim şoför adam yokmuş gibi üstüne gidiyo frene bile basmıyo kıl oldum ya motorcu olupta minübüse otobüse binmek o kadar zoruma gidiyor ki offffff of
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
Çok geçmiş olsun Allah hepimizi korusun bu dikkatsiz, cahil, eğitimsiz, refleksleri kuvvetli olmayan, parası olduğu için her şeyi (tekerlekli) kullanabileceğini farzeden insansı gruptan arkadaşlar Pazar akşamı piknikten dönerken biz de serserinin biri yüzünden neredeyse pert oluyorduk Benki o kadar soğukkanlı bir insanımdır ve her defasında erkek arkadaşıma sakin olmasını tembih ederim ama o gün dua ettim kenara çeksin motoru da şunları bir güzel dövelim diye
cok gecmıs olsun olay bızım oralarda mevzuu bahıs etmıste haberımız yokmus
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
vallahi çok istedim ama yapamadım....
yoktu biraz şoktaydı
teşekürler abicim bide bize sor yüreğimiz nere geldi
teşekürler ama dediğim gibi sözüm meclisten dışarı,gerçekten bazıları düz gitmekten başka bişey bilmiyor.(buda benim şahsi görüşüm)
kötü bi tecrübeydi,artık kullanmaz heralde
motosikleti kullanıyordu arkadaşım.ehliyeti yok ama bu almıyacak anlamına gelmez.kaçımızın motosiklet almadan önce ehliyeti vardıki?ben dahil çoğu arkadaşımız motor aldıktan sonra alıyor.ayrıca araçları ehliyet değil biz kullanırız.
abi yol boş diye veriyorum öğrensin ehliyet alıcaz belki de ufak bir motor
teşekürler bülent abi.çok şükür kötü bişey olmadı
zaten biz sola çekip direk yanına koştuk.oda dışarı çıktı.sakinleştirdik.hava yastıkları olmasaydı bence kötü yaralanırdı.
yoktu yardım çağırdık erkek arkadaşı gelincede yola devam ettik.arabadan kendi çıktı zaten ayakta durabiliyordu
teşekürler abicim demekki iyi öğretmişim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun dikkat etmiyolarki ucuz atlaşmışsın
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
kardes sisde bisiy yok ya gerisini boşwer..
geçmiş olsun, araç sürücüsü nasıldı bi problem yoktur umarım onda da..
cidden çoğumuzun ehliyetinin geri alınması lazım. ne diyebilirim ki..
verılmıs sadakan varmıs tekerın hep duz basar ınsallah
Öner hemşerim yavf çok geçmiş olsun Canan da çok korkmuştur hee ikinizinde
iyi olmasına sevindim belki de Cananın şansı diyelim neyse ucuz yırtmışsınız aman dikkat
tekrar geçmiş olsun Öner.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)