Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi motorumu alalı daha 3 hafta olmadı. Bu akşam misafirliğe geldiğim abimlerin kapısının önüne motorumu zincirledim.
22:30 gibi motoru bağladıktan sonra yukarı çıkıp yeğenimle kakara kikiri yaparken saat 02:20 sularında komşulardan biri bizi arayıp "motorun sahibini soruyolar camdan bakın " dedi.
Camdan baktığımda motorun yerde boylu boyunca yattığını başında 2 ekip otosunun ve birsürü insanın olduğunu gördüm direk ruhsatımı alıp aşağı koştum.
Deli olduğu idda edilen sarhoş elemanın biri bira şişesini sokaktaki arabanın camlarına çarpmış, arabanın ön camı çatlatıp, şöför mahalindeki camı ise komple kırmış.
Benim motoru da götürmeye mi çalıştı, tekme mi attı hiçbir fikrim yok. Motorun arka sinyal lambası, debriyaj kolu , sol ayaklığı ve arka (grenaj) taraf komple çizilmişti. Polislerle konuştuktan sonra soluğu karakolda aldım. Motorumun kaskosu olmadığı için sanırım birşey alamayacağım. İfadem alındı ve tutanak tutuldu. Masrafımın karşılanması koşulu ile şikayetci olmayacağımı belirttim.
CBF'ci arkadaşlar bana tahmini bir masraf listesi yaparsa çok sevinirim. Sağlam bir motorunuz varsa hele ki maddi değeri yüksek bir motor ise ya kasko yaptırın ya motorunuzu kapalı otoparka bırakın derim.
Bunları yapan sarhoş elemanın annesinden başka yakını çıkmadı. Karakoldan bana haber gelecekmiş. Bakalım gelişmeleri sizinle paylaşırım.