Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Karakolda gecen gecem !

REKLAM ALANI
    Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Alıntı sessizsakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle birisini tek başına sokakta dolaşma izni verenlere, kısacası akli dengesinin yerinde olmadığının ve bunun karşılığında bu kişinin sosyal sorumluluğunun üzerinde bulunan kişilere dava açabilirsin. eminim bi avukat bu konuda çözüm üretebilir.

benim anlamadığım bu adamın akli dengesi yerinde değildir. ve bu yüzden yaptığı şeylerden dolayı yargılanamaz....

iyi de o zaman ya onlara özel şehir yapın, ya rehabilite merkezi kurup orda eğitin,

yada ne bilim bişiler yapın tek başına gezmesine izin vermeyin. ona hakim olabilecek birisini vekil ve sorumlu tutun. ne bilim.

böyle durumlara biz karşı çıkmadığımız sürece devam edecek. akli dengesi yerinde olmasa bile bence arkasını bırakma derim böyle konuların.
    Dedim zaten bunun aklı başı yerinde bir akrabası yok mu ? Muhatap olacağım birini bulun bana diye. Ben değil de diğer aracın sahibinin bunun peşine düşeceğinden eminim çünkü onun masrafı çok büyük
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birsürü ihtimal var. Mahkeme ile uğraşacak olsan kasıp adama deli raporu çıkartacaklar. Mahkemeyi kazansam bile dosya parası şu bu bana bi sinyal ile bi grenaj parasından fazlaya patlayacağı kesin =)

Ama ben parasında değilim, beni rahatsız eden aynı adamın 2 hafta önce yan mahallede benzer birşeyi yapmış olması. Bu hafta benim ve bir komşunun aracına yaptı. Serbest kalacak 2 hafta sonra kimin canını yakacak.

Böyle elini kolunu sallayarak eserlerine yenilerini eklemesi benim sinirimi bozuyor. Yarın gidip yaptırıcam sinyalimi falan. Grenajı değiştirmeye gerek yok cila falan idare edeceğiz onu. Ama elemandan ses çıkmazsa ben kendisini bulurum.

En azından başkasına aynısını yapamayacağından emin olurum bir şekilde
    dediğim gibi hiç uğraşma hadi parasınıda geçtik karakoldur mahkemedir işinden gücünden olacan..

tekrar geçmiş olsun yaşı müsaitse temiz bi sopa çeki ver..

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi hiç uğraşma hadi parasınıda geçtik karakoldur mahkemedir işinden gücünden olacan..

tekrar geçmiş olsun yaşı müsaitse temiz bi sopa çeki ver..
    Yaşı müsait müsait... Tam dayak çağı gelmiş...

Taze haber geldi. Olayı ilk görüp polise haber veren yine bir komşuymuş. Kendisi ile konuştum. Adam motora ne binmeye çalışmış ne vurmuş. Olduğu yerde itip yere devirmiş direk.
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşı müsait müsait... Tam dayak çağı gelmiş...

Taze haber geldi. Olayı ilk görüp polise haber veren yine bir komşuymuş. Kendisi ile konuştum. Adam motora ne binmeye çalışmış ne vurmuş. Olduğu yerde itip yere devirmiş direk.
    abi valla olayı kendim yaşamış gibi üzüldüm motorunda nazar varmış diyelim olayı hayra yoralım ALLAH daha büyüğünden saklasın kaza bela vermesin tekerin düz bassın..

o şelepsisi aramıza alalım pohu çıkana kadar dövelim
    insanın motoruna bişiy olunca canı gidiyo babamızın malı değilki alnımızın teri dolayısıyla insan sinir küpü oluyo..

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler