Abi ilk olarak olay bahsettiğim gibi ümraniye , çakmak yakınlarında oldu. Bizim sokakta olsa zaten motor benim camımın önünde duruyo ve giriş kattayım. Daha motor yere devrilmeden havada tutacak vaziyetteyim yani =) Tutamasam da polis gelmeden o adamın kemiklerinin yerini bayağı bir değiştirirdim benim diyen doktor düzeltemezdi.
Ayaklık konusunda cidden haklısın düşünemedim toyluğumuza geldi. Debriyaj kolunun ucu ancak yere değmiş birşey yok ön tarafta. Çanta konusuna gelince hala takmayı düşünmüyorum
Plaka konusunda da sanki ben yanıp tutuştum tutmadığım takımın plakasını taşımak için gibi konuşmuşsun o da daha ilginç birşey. Parayı peşin verdim ve bu plakayı getirdiler. Ben de memnun değilim. Masrafsız bir çözüm yolu biliyorsan paylaş sevinirim.
Kapalı biryere koyma imkanım olsa inan sen daha ağzını açmadan koymuş olurdum. Ayda 80 kağıt para istediler. Ben 2 full depo benzin alırım o paraya. Ayrıca bizim mahallede kapalı otoparkda bile saklıyor olsaydım, olay misafirliğe gittiğimde oldu yani yine aynısı olacaktı.