Trafikte beklerken Arkadan Çarpan Aracın Kaskosu hakkında yardım ??
Reklamlar
-
merhaba gecmis olsun diliyorum. ben de 10 gun once e5 bakirkoyde 80km hizda seyrederken arkadan araba carpmasi sonucu uctum. Polis geldi zabit tutuldu ve vuran butun masrafi karsiladi. Arkadan carpmalarda genelde 8de8 vuran suclu ancak senin durumunda sen de ondekine vurdugun icin yukarda da belirtilen sekilde senin sigortan senin masrafini sana vurandan, senin vurdugunun masraflarini da polisin ve experin tanimlamasiyla senin sigorta sirketinden odemesi muhtemel. Tekrardan gecmis olsun.
Reklamlar
-
cabron adlı üyeden alıntı
merhaba gecmis olsun diliyorum. ben de 10 gun once e5 bakirkoyde 80km hizda seyrederken arkadan araba carpmasi sonucu uctum. Polis geldi zabit tutuldu ve vuran butun masrafi karsiladi. Arkadan carpmalarda genelde 8de8 vuran suclu ancak senin durumunda sen de ondekine vurdugun icin yukarda da belirtilen sekilde senin sigortan senin masrafini sana vurandan, senin vurdugunun masraflarini da polisin ve experin tanimlamasiyla senin sigorta sirketinden odemesi muhtemel. Tekrardan gecmis olsun.
bende tam bunu yazacaktım, arkadan çarpma olduğu için opel'in trafik sigortası senin hasarını, senin trafik sigortanda şahinin hasarı karşılayacak. senin bi suçun yok ama yasa böyle ne yazık ki. çok geçmiş olsun.
-
kenny adlı üyeden alıntı
bende tam bunu yazacaktım, arkadan çarpma olduğu için opel'in trafik sigortası senin hasarını, senin trafik sigortanda şahinin hasarı karşılayacak. senin bi suçun yok ama yasa böyle ne yazık ki. çok geçmiş olsun.
hareket halinde olsaydı bu dediğiniz olurdu.ama olay dururken oluyor.
-
Zaten vuran opel cezayı çeken benim şimdide motoruma servis 1270 YTL masraf çıkardı Experle konuşmamda incelemem lazımdedi ama bin YTL aldında PERT parası alırsın dedi ben 1000 YTL ye başka bir motor alamam ruhsat parasını cebimden ödesem bile aldığım motor bitik olur 1500 falan verseler razıyımda bakalım napıcaz...
-
1000 ytl altındaysa perte çıkarttırma tabiiki, motoru güzelce yaptır ve sonrada sat. Sanırım bu motordan soğumuşsundur zaten.
Ayrıca bu kazdan bir ders çıkarmak gerekirse, ne olursa olsun ışıklarda beklerken otomobillerin yanında dur ve o şekilde bekle, hiç otomobil yoksa yolun en sağında kenara yanaşıp bekle.. Ben her ne kadar sürücüler bazen ters ters de baksa öyle yapıyorum. Otomobil kullandığım 16 sene zarfında 5 defa ışılarda dururken arkadan çarptılar, ayarsız adam çok piyasada.. Aynı şeyi motosikletle yaşamak istemem doğrusu..
-
Evet yanda beklemek iyi ama bazende araç sürücüleri kızıyo sıkıştırıyo napiyosun diyincede orda senin işin ne diyo eee yol değilmi diyorum üstüme çıksatın hadi diyelim kaldırıma sürtmezmisin anlmak çok zor...
Yarın öğleden sonra belli olucak experin raporu ama düşük fiyat verecek bende kabul etmiycem ama yapıcak ta pek bişeyim yok sanırım nere baş vura bilirim nasıl hakkımı araya bilirim...
-
-
xufuk adlı üyeden alıntı
Evet yanda beklemek iyi ama bazende araç sürücüleri kızıyo sıkıştırıyo napiyosun diyincede orda senin işin ne diyo eee yol değilmi diyorum üstüme çıksatın hadi diyelim kaldırıma sürtmezmisin anlmak çok zor...
Yarın öğleden sonra belli olucak experin raporu ama düşük fiyat verecek bende kabul etmiycem ama yapıcak ta pek bişeyim yok sanırım nere baş vura bilirim nasıl hakkımı araya bilirim...
hocam o expere bakma onlar genelode kazıklamaya çalışır senin motorun 200 ytlye yakın eder saa 900-1000 ytl öderse zaten servisle anlaşmaları oluyo motorada 750-800 ytl masraf eder o paraya kapatır ucuz yollu kapatır etti sana 1800 ytl dimi? kasko şirketi bunu satıcak 2000 ytlye aslında pert falan ettiği yok senin motorunu alacak 900-100 ytl verecek aklnda o iş yaş bildiğim kadarıyla bu durumda senin masrafın %40 ını opelin trafik sigortası %60 ını opelin kaskosu kaşılar kanun değişmediyse eğer bu durumda kaskoyla pazarlık yapıcaksım yaklaşık 900 ytl kasko kalan 300-400 ytlyide zorunlu trafik sigortası ödemesi gerekir aynısı 2 sene önce başımıza geldi tankerin altına girdi taksinin birisi o zmn taksi sigortalı tabi experle baya pazarlık yaptık ama cebimizden 1 kuruş para çıkmadan hllettik çok şükür sende halledersin pazarlık yapmaya bak ne kopartsan kârdır ilk etapta insanı yolunacak kaz gibi görüyorlar :@
-
Sağol darjeling kardeşim ben pazarlık yapmaya garet göstericem ama kaç yazıcak görücez exper pazartesiye salladı benim dosyayı inceleyememiş...
-
xufuk adlı üyeden alıntı
Sağol darjeling kardeşim ben pazarlık yapmaya garet göstericem ama kaç yazıcak görücez exper pazartesiye salladı benim dosyayı inceleyememiş...
abi biz 1 hafta pazarlık yaptık adam hem duran tankere çarptı hemde hasarın hepsini karşılamıyodu kasko 8/8 suçlu çarpan ama kaskosu hala kasarın bir kısmını ödüyodu pazarlık yapıncada %60 kaskodan %40 trafik sigortasından aldık arabamızı toplattık
ama şuanki kanunu bilemem
-
Arakadaşım geçmiş olsun ...
Umarım iyi bir şekilde neticelenir sigorta işlemleri....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
Masrafın 900 YTL sine kadar karşılayacağını söyledi exper bende tamam dedim pertden daha iyidir bazı parçaları değişmiycem artık depo koltuk kullanıla bilir parçaları fiyatı tutturmaya çalışıcam yada montajı ben yapıcam parçaları alıp galiba paralar cebimden çıkıcak bir buçuk ay sonra parayı ala bilicem artık kredi kartıyla alırım parçaları şaseyide düzelttirmeyi düşünüyorum arka çatal pert gerçi ama şase ufak tefek ezikler idare eder tek sorun direksiyonu sabit tutan depoya çarpmasın diye şaseye kaynaklı demir kırık orayada kaynak yaptırıcam artık...
-
2 sorum olacak:
1.şimdi kazada karşılanmayan miktar çok büyük olursa ve kazayı yapan da ödemezse üstüne su mu içiliyor?yoksa ohh sağ kaldık,yada ii ki o an motorun üstünde ben yoktum deyip can sağlığı mı diyoruz.
2.şimdi hala bazı arkadaşlar o sana vurdu sen de öndekine diyorlar,yani senin sigortan da üçüncü adamın hasarını tam karşılamazsa sen de cepten mi vereceksin.yada başka bir örnek verecem:
adam direğe çarptı direkt de başka arabaya.şimdi direğin sigortası yok.o vakit abi bana ne ben direğe vurdum gidin direğin sigortası sizin borcu ödesin mi diyecekler.
-
-
Arkadaşım o tutanakta seninde imzan olması gerekiyor sen yada çarpan kişi imza atmamışsınız çiziminiz ve anlatım doğru yalnız 3 araç var tutanak iki araç bilgilerini barındırabilir tofaşın bilgileri ve sürücüsünün bilgileri içinde 3. tutanak gerekiyor ayrıca bütün sürücülerin imzaları gerekir yoksa tutanağınız geçerli olmaz bi de karakolda mahkemede uğraşırsınız.geçmiş olsun
-
xufuk adlı üyeden alıntı
Masrafın 900 YTL sine kadar karşılayacağını söyledi exper bende tamam dedim pertden daha iyidir bazı parçaları değişmiycem artık depo koltuk kullanıla bilir parçaları fiyatı tutturmaya çalışıcam yada montajı ben yapıcam parçaları alıp galiba paralar cebimden çıkıcak bir buçuk ay sonra parayı ala bilicem artık kredi kartıyla alırım parçaları şaseyide düzelttirmeyi düşünüyorum arka çatal pert gerçi ama şase ufak tefek ezikler idare eder tek sorun direksiyonu sabit tutan depoya çarpmasın diye şaseye kaynaklı demir kırık orayada kaynak yaptırıcam artık...
saın öle bir enayilik yapma şuanda 8/8 sen haklısın değillmi? eğer sen kaza şokundayken düzmece tutanak imzallatıysalar ayrı ama eğer 8/8 sen haklıysan sakın kabul etme git bi avkatla görüş avukata ver bu defa davayı sen kazanacağın için dava açma ücreti vs. vs. o kasko firması ödicek ya kaybedersem dersen 8/8 haklıysan kaybetmezsin ;) zaten avukata gidince bilgi verir sana
-
Tutanağa imza attığımızı hatırlıyorum 2 nüsha tutanaktı tofaşın ve benim görüşlerim aynı sayfada imzalarımızda alttaydı ikinci nüsha opelin onunda imzası vardı
Kabul ettim artık uğraşmak istemiyorum bir iki kuruşta benim cebimden çıkacak artık napalım avukatla falan uğraşmaktansa masraf çok da büyük olsaydı uğraşılırdı gerçi ama 900 ytl ye motoru toplarım ben sorun olmaz...
-
çok geçmiş olsun.ya anlamıyorum gündüz vakti opel sahibi KÖR mü? 34 KÖR 61
arkadaşım verilmiş büyük sadakan varmış ki sana bişi olmamış.ben olsaydın o körü inan döverdim o hırsımla....hiç bişi yapamasam arabasını parçalardım..nitekim zamanında öle bir anım var.bak bakim o zaman yapabiliyorlar mı? tekrar geçmiş olsun o köre ödettir..
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
-
xufuk adlı üyeden alıntı
Tutanağa imza attığımızı hatırlıyorum 2 nüsha tutanaktı tofaşın ve benim görüşlerim aynı sayfada imzalarımızda alttaydı ikinci nüsha opelin onunda imzası vardı
Kabul ettim artık uğraşmak istemiyorum bir iki kuruşta benim cebimden çıkacak artık napalım avukatla falan uğraşmaktansa masraf çok da büyük olsaydı uğraşılırdı gerçi ama 900 ytl ye motoru toplarım ben sorun olmaz...
Olum şase yamuk diyosun eğer öyleyse at motoru çöpe daha iyi neyini toplicaksın şase yamuk altten hayır gelmez düzeltsende hayır gelmez :(:(
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)