dostum geçmiş olsun valla savaştan kaçmışa benzemişin
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
eskici, sana geçmiş olsun.
Mont olmasına rağmen dirseğini kırmışsın. Acaba montundaki korumalar ince veya yerinden kaymış olabilir mi? Ben montların korumalarına güvenmediğim için mont içerisine koluma UFO'nun dirsekliğini takıyorum (aynı dizliği gibi fakata daha küçük modeli).
geçmiş olsun,allah beterinden saklasın...
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Aman Murat'çım çok geçmiş olsun kardeşim.Yemin ediyorum görünce benim kolum bacağım sızladı.En büyük ve son kazan bu olsun inşallah.Tez zamanda ayağa kalkmanı diliyorum..
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Valla helal olsun...
Aaay, yani geçmiş olsun da.. böyle neşeli ve keyifli gözükmen ne güzel, Allah seni sevdiklerine bağışlamış... Topiğin tamamını okuyamadım, vaktim yok, çıkacam birazdan. Yalnız merak ettiğim bir husus var: Ayağa kalkacak mecalin kalmamış ve hemen kardeşini aramışsın. Yahu önce acil servisi arasana? Yoksa kardeşin ambulans şoförü mü idi?
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
çok geçmiş olsun, üzüldüm. inşallah bu hayatındaki son kaza olur bir daha kaza bela gelmez başına..
Yüce Allahtan en kısa zamanda iyileşmenizi diliyorum, geçmişler olsun.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
naptın sen yaaa çok geçmiş olsun .
Geçmiş olsun . yinede ucuz atlatmışsın .
dostum büyük geçmiş olsun
Aboovv
Telefonda konuştuğumuzda söylemiştinde inanmamıştım :(
daha cumartesi akşamı konuşuyorduk senle msn de filan hiç bahsetmeyince beni kekliyon sandımdı ama şimdi gördümde geçmiş olsun abi... Kısa sürede iyileşte yiner gezeriz birlikte.. :D Gerçi sen o haline de binersin...
( Bu arada motorda bana kaldı )
walla cok gecmıs olsun bende kıbrısta okuyorum gercekten yollar pek guvenılır degıl helekı o virajlı girne yolu aman bundan sonra dikkat :S
Metehan Akçakaya B rh(+)
Büyük geçmiş olsun ....
Umarım en kısa zamanda iyileşirsin ve Yollara dönersin.
Yumuşak doku travmaları zorluyo adamı biraz benede oldu ...
Ayaktan benimki ...:D hele çekerim 6 ay olmasına rağmen :D
Amma sen çabuk iyileşeceksin halinden belli ....
Tekrar çok büyük geçmiş olsun ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsınız.
Free Motorcycle Team
çok geçmiş olsun umarım ameliyatlık,platinlik bi operasyona ihtiyaç kalmaz
çok büyük geçmiş olsun
allahtan aramızdasın ve hala yazabiliyorsun
full koruma full dikkat
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çok geçmiş olsun kardeş biran önce eski halıne kavuşman dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)