Büyük geçmiş olsun, umarım son kazan olur.
Büyük geçmiş olsun, umarım son kazan olur.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Offf Murat'cım çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm... Acil şifalar dilerim
Parçalı kırık demişsin, ameliyat gerekti mi? Ne zaman ayağa kalkacaksın
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Çok büyük geçmiş olsun. Tam korumalı olarak kullandığınızı söylemişsiniz bu durumda böyleyse korumasız çok kötü olurdu allah korumuş kardeş...
Çok çok geçmiş olsun.Kırık zor iş Allah cc şifa versin, umarım tez zamanda iyileşip ayaklanırsın...
abicim kaçla dönüodun öyle allah korumuş seni gercekten bayada kötü düşmüşsün belli geçmiş olsun tekrardan
[COLOR="Red"]RÜZGARI RUHUNDA HİSSET....![/COLOR]
Çok geçmiş olsun yaaa görülmez kaza dedıklerı bu olsa gerek :( Hakketten kacla dopnuyodun da bu kadar kırık cıkık aldın yawww ?? Tekrar gecmıs olsun..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
geçmiş olsun ne kısa zamanda toparlaırsın umarım ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsinn
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Geçmiş olsun..Acil şifalar,en kısa zamanda iyi olman dileğiyle...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
ufff fena dagıtmışsın çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın
geçmiş olsun dostum.nefret ediyorum yola dökülen cisimlerden inş bu son kazan olur.çabuk iyileşmen dileğiyle.
Drift Religion
hocam noldu yahu..
gecmis ola iyi bak kendine
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Geçmiş olsun. Korumalara rağmen sokak arasında bu kadar dağılabiliyorsak vah ki ne vah!.... Şaşırdım...!
Üç boyoz bir kola
geçmiş olsun.. biran önce iyileşmen dileklerimle
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler.... inşallah kimsenin başına gelmez...
evet malesef parçalı kırık... ameliyat şu an için düşünülmedi... atele alındı ve bu şekilde takip edilecek bi süre... eğer atelle olmayacaksa işte o zaman
bi iki haftaya ayaklanırım sanırım... zira ayakta büyük bir proplem yokmuş... küçük bi çatlak bide yumuşak doku travması...
tekrardan teşekkürler arkadaşlar...
işin kötüsü ve çok canımı sıkanda bu günkü geziyi kaçırmış olmam oldu...... off ya ne zamandırda bekliyordum oysa
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
hocam nası geziyi kacırdın sen ısttemısın kıprıstamısın yahu
kafam karıstı
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Evet böyle bir yazı okumuştum trafik kazası istatistikleriyle ilgili. Evimize, çok iyi bildiğimiz herhangi bir yere gelirken rahatlıyor ve anormal durumlara karşı hazırlıksız yakalanabiliyoruz.
eskici geçmiş olsun, düşük hızda fakat bayağı hasarlı bir kaza geçirmişsin. Allah beterinden korusun, bir daha vermesin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)