hayırlı tezkereler
"Seninki benden kara..." demezler mi adama?
(sicilin...)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bir kere bile baktın mı sanki üzümüme
Ben boynuz olarak, kulağı geçeceğim, çalışıyorum da, kulak bey benden daha devamsız hala...
bu iş havuzda deve güreşiyle sonlanır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Kabul...
(Referans için: Ümit, Gürkan, mCk, Halis abi, Seda'ya başvurabilirsiniz...)
Şu durumda ya Ümit'i İzmir'e ikna etmek, ya Tuncer'le birlik olup ağzınızın payını vermek lazım...
alp rakibi küçümseme referans sağlam bu ekibi bilirim birisi özellikle çok sağlam arkasıda sağlammış diyorlar internet sitesinde yöneticimiymiş neymiş general mi komutanmı ne diye tanınıyormuş camia da sonra siteyi rüyamızda görmeyelim
bir diğeri konusunda aldığım bilgiler PATRON muş kocaman motorları varmış
ekibin diğer üyesi bayan olan çok inatçı ve melek yüzlü şeytan diye tanınan çok tehlikeli hızlı bir motorcu ve yok ediciymiş
bir daha düşün istersen istanbulu başımıza sarmayalım
CENGOMOTO
İstanbul, Ankara ve Bursa'dan katılımlarla Türkiye'yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmişliğimiz var..
Her kategori ve her meslek sınıfından katılımcı içermekle birlikte, antrenmanlıyız biraz...(düşününnce geçen seneymiş antrenmanlarımız, ama olsun)
Ümit, deve güreşi aleminde Tencere adıyla da bilinir, sumocuyla alakasız ama sağlamlığı su götürmez bir kişidir.
Antrenman fotoğraflarımızdan bir demeti size sunmaya çalışıp, arkasından enerji toplamak için yatmayı düşünüyorum ben de...(Yarın sabah erkenden kondisyon çalışmalarına başlamak lazım...)
Sen koy resimleri ben de koyucam antrenman resimlerimizi... Gör.... Belki korkup kaçarsınız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Önce ekibimizi tanıyalım:
Sonra da bulabildiğim ufak bir parça; öncesinde uğrattığımız hezimeti diyaloglardan anlayabilir, 3 saniyelik knock-out'u ciddiye bile almadığımızı söylememizle iddiamıza şahit olabilirsiniz.
Google Video
çok sıkı bir kapışma olacak sahamızdamı olacağız deplasmandamı
CENGOMOTO
bu hafta sonu gel işte geçen sene tam bu tarihteki hafta sonu tuncer bir günlükte olsa gelmişti yine aynı ÖZEL gün için bu sene önderde olacağız 4 ve 5 temmuz yine balık yine sohbet
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/46517-5-6-temmuz-turcu-4-5-metre-mangal.html
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)