[mt Izmir] Askeriye'ye Mod Gönderdik
Reklamlar
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
hadi len sallama...siz ailesiniz...ben aileden biri değilimki...beni döversiniz siz...severlermiş...hıh...bende yedim...arkamdan yapılan dedikoduları sayende öğreniyom zaten Allah razı olsun senden..
olm adam gitti artık...interneti değil örekeyi bile göremeyecek bir süre...en azından acemi birliğinde..neyse sabırlı çocuktur...eğitime biraz vücudu hamdı sadece...o zorlar..iyi Kırkağaca Yenifoçaya Ispartaya falan düşmedi...yatsın kalksın dua etsin..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
şimdiden hayırlı tezkereler dileyim... Güzel ve duygusal bir uğurlamaydı... Vatan borcu, gururla yolladık.... Aynı gururla karşılayacağız....
Evet vatan borcu gururla yolladık sevinçle karşılıyacağız. Sayılı günler çabuk geçer. Tuncerim geldiğinde MANGALDA RAHMİ ABİ benden. Hayırlı teskereler Tuncerim.
-
hayırlı tezkereler. Sağ salim dönmesini dilerir diğer bütün Mehmetciklerimiz gibi.
-
Güle güle git güle güle gel tuncer,Vatani görevinde başarılar dilerimm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Kardeşimi çok güzel uğurladık yahuu... Aslanlar gibi gitti Aslanlar gibi gelecek.. Çok rahat edicek Askeriyede çünkü onun kadar efendi bir insan tanımadım hayatımda. Uysal sakin ve sabırlı..
Güle güle gittin, Güle Güle gel kardeşim
-
vay be Tuncer abı sapa saglam gıttın sapa saglam gelırsın ınsallah ... sımdı bı ıc cekıom ve kederlendım cıddıyım...
-
hayırlı tezkereler diliyorum kardeşimize.. güle güle gidip güle güle gelir inşallah... en büyük asker bizim asker...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Hayırlı teskereler dilerim.
-
tuncer işallah yanıma düşersin torunum benim ayrıca o saçlar uzun tuncer ama olsun zaten hiç saçın olmasa da kasabın elinden bir kere daha süzgeçten geçirecekler3 gün evvel alsancak'ta iyiki denk gelmişiz son kez gitmeden görme fırsatım oldu sağ salim git sağ salim gel sayılı gün geçer dicem ama geçmiyor benim bile daha 200 gün var sanki ömrüm boyunca askerlik yapmışım gibi hissediyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
tuncer kardeşim hayırlı teskereler gönlüm hep seninle
**************ergün************
-
Moderatör (forrap)
Ben sizin hakkınızı nasıl ödeyeceğim
Sizlere yazacak kelime bulamıyorum inanın,hepiniz bitanesiniz.Hepinizin ap ayrı yeri var bende..
İsmen hepinize tek tek teşekkür etmek isterim ama birazdan kalkabiliriz,yetiştiremem diye başlamıyorum,zaten dediğim gibi hepiniz yapılabilecek herşeyi yaptınız,çok teşekkür ederim herkese.
Askerlik anıları unutulmaz derler ya hani,ben askere gitmeden öncemi de unutmayacağım sayenizde.Herşey mükemmeldi..
Herkese tek tek teşekkür ediyorum,bedenen yanınızda olamasam da kalben yanınızda olacağımı biliyorsunuz..
Bu ailenin herşeyini seviyorum,eğer en ufak bir problem olursa da neler yaparım dönüşte biliyorsunuz(devlet malıyım dokunamazsınız da ),grup sizlere emanet,site de,bıraktığım gibi geri teslim alırım ona göre,eksik gedik kabul etmiyorum..
Şuan Tokat tayım,teslim olmadım.2 arkadaşla takılıyoruz,yemek yedik,Tokat ı keşvettik biraz..
1 haftadır nete giremiyordum,bir bakayım dedim.
Birazdan giderim birliğe.
Otobüs zamanlamasını ayarlayamadığımız için bazılarınızla doğru düzgün vedalaşamadık,kusura bakmayın..
Cengiz abim,senle de görüşemedik.Gelmek nasip olursa görüşürüz artık..
Birisi fotoğrafları benim için saklarsa sevinirim,malum şuan alıp saklayabilecek durumum yok,amcamlar girer alır mı bilmiyorum,birisi arşivlerse sevinirim..Takriben bir ay içerisinde geleceğim tekrar,o zamana kadar hoşçakalın..
Kendinize iyi bakın
-
VASKO BU KONUDA yetkili kılındı senin tüm resimlerin yazıların bı tarihten itibaren kayıt altında sen bile şaşıracaksın resimlere merak etme KUTSAL emanetin EMİN ellerde
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Super Moderator
tuncerim forrapım izmirin medarı iftiharı modum
hayırlı teskereler diliyorum
inş. iyi komutanlara denk gelirsin ve askerliğin nasıl geçtiğini anlamazsın
vatan sana emanet site de bize
güle güle git güle güle gel
biz seni bekliyor olacağız sende bizi bekle
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
-
Tuncerim Forrapım saç kesilme esnasında yanında olmayı isterdim.1 hafta elin saçlarına gidecek ve aynaya her bakışında erkeklerin hayret etme efektini kullanacaksın.1 Hafta sonra alışıyor insan.Rahatlığından kaynaklı güzel olur ama hehehee
Sana hayırlı teskereler.Sağ salim git gel...Öptüm gözünden ay balam
-
Tesekur ederim, küpe için.. bi daha cıkarmam kulagimdan... sen şu kullanıcı şifreni bana bi pm den at artık yaw
http://img225.imageshack.us/img225/6...2008002oo7.jpg
Bizi habersiz bırakma sakın
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
slm
arkadaşlar ben tuncerin amcasıyım tuncer c.tesi sabah 10 da tokata ulaştığını bildirdi tüm arkadaşlara selam iletti
bu arada bende tüm ailem adına hepinize teşekkür etmek istedim
umarım ne kadar güzel insanlar olduğunuzu en kısa zamanda tüm TÜRKİYE de benim gibi öğrenmiş olur
hepinize kucak dolusu selam sevgi ve saygılar
-
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler