Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

Modumuz Forrap ımıza Hayırlı Tezkereler....

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her mesajı tek tek okudum,şu son sivil (gerçi resmi olarak askerim ama..) saatlerimi burada sayenizde oldukça duygulanarak geçirdim.

Fotoğrafların olduğu topicte de yazdım,hepiniz ap ayrı güzel insanlarsınız.İnanın kimseye kırgınlığım,dargınlığım yok.O kadar hayat dolu o kadar düzgün insanlarsınız ki..

Şimdi tekrar aynı şeyi düşündüm de,iyi ki girmişim bu siteye ve iyi ki tanımışım sizleri.En güzel anlarımı düşündüğümde hep sizler olacaksınız o anılarda.Her güzelliği hep beraber yaşadık,kısmette varsa yaşamaya devam da edeceğiz.

Çok seviyorum bu siteyi ve bu sitedeki herşeyi,hepinizi..

Tek tek mesaj yazacak vaktim yok maalesef,bir kaç mesaja genel olarak cevap baabında yazıyorum.

Aslında bu denli apar topar gitmemin altında klasikleşen bir Türk işi yatıyor..
    Yine sistemin sapıklığı,yine maduriyet..
    Özet geçmek gerekirse şöyle ki;

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tuncerle konuşalı daha bir ay olmadı ; kasımda gitmeyi düşünüyordu hatta geyiginide yapmıştık. Bende kasımda gidicem demiştim belki aynı yere düşeriz demiştik

Tuncer ne olduda 20gün için karar degiştirdi

Tuncerin telefonunu bilen arkadaşımız varsa pm'den bana gönderebilir mi?
    Ben Şubatta gitmek istemiştim,olmaz dediler.Muayeneyi geç oldun(şubat sevkine bişey kalmamıştı) üniversite okuyor gösteriyordu (kaydımı askere gitmek için dondurmuştum halbu ki).Uzun lafın kısası tüm ısrarlarıma rağmen böyle birşeyin imkansız olduğunu,olsa olsa Mayıs ayında olabileceğini ki onun da çoooook düşük bir ihtimal olduğunu söyledi çok ilgili asal personeli.
    Bu tür durumlarda isterseniz bir yol daha var,ASAL Daire başkanlığına yani Ankara ya erken sevk dilekçesi gönderiyorsunuz..Bende gönderdim,gideyim dedim biran önce,bazı konular vardı burada uzun uzadıya yazmak istemediğim,askere gitmemi gerektiren..Her neyse,dilekçe gitti,ben kütüğümdeki askerlik şubesi olmak üzere her yeri aradım,online kontrol ettirdim (nasıl bir online işlemse..),söyledikleri şey şuydu..KASIM..
    Askerliğin kasımda gözüküyor.Bunu en son olarak şubat ayı sevkiyatlarının olduğu günlerde sordum,cevap aynıydı.Bende napalım,Kasım ı bekleyeceğiz dedim ve askerliği kafamdan çıkarttım.Ta ki geçen pazartesi postacı eve gelene kadar.Eve Askerlik Şubesinden (kütüğümdeki) kağıt geldi,ve o uzun yazıların özeti olan çıldırtıcı ibare; "Şubat ayında sevke tabi olmanıza rağmen birliğinize teslim olmadınız,bakaya durumuna düştünüz" Hani denir ya,öpermisin sabaha mı bırakırsın..Aynen o hesap.Askerlik şubesine gittim ve rezaletin bu kadarla kalmadığını İzmir şubesinde Mayıs gözüken askerliğimin Kütükteki şubemde Şubat gözüktüğünü öğrendim Bana aynı zamanlarda da Kasım olduğunu söylemişlerdi..
    Klasik Türk bürokrasisi ve ilerlemiş ONLINE işlem gücü..
    (Bu arada en iyi arkadaşlarımdan biri ile askerlik şubesinde ocak sonu şubat başı gibi işlem yaptırırken "keşke aynı zamanda gitsek ve üstüne keşke aynı yere düşsek" demişti,bende ona özeti ve burada yazılabilitesi olan "hadi leeeen" cümlesini kurmuştum Şubat ayında o gitti,benimde sevkim çıkmış ama saolsun askerlik dairesindeki arkadaşların hataları sayesinde ben şubatta gitmedim.Şubat ta gitseydim nereye mi gidecektim ? O arkadaşla aynı yere..Tokat,piyade..Aynı tarih,aynı yer
    Şaka gibi..

Neyse,konuya dönersek..
    Daha çok şey oldu tabi bu süreç içerisinde..Çıldırmaya ramak kalmışken işlemler tamamlandı,3 gün içinde teslim olmam gerekiyordu artık.
    Konunun özeti,2 gün içinde oldu herşey,ben bile anlamadım ne olduğunu,birazdan teslim olacağım birliğime,hala da ne olduğunu anlamış değilim,bir gün yataktan kalktığında hayatının 7-8 ay ileriye hızlı bir zıplayış yapmasını görmek pek olası birşey değil tabi..

Telefon kullanamıyoruz bu arada Elint im..1 ay civarı sürecek zaten acemilik,bitince haberleşiriz

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anammm
    pınarr msn de nyazında inanmamıştım
    doğruymuş
    ben daha yeni tanıyabilmiştim seni be tuncer, nereye böye apar topar?
    durum nedir, kaç ay askerlik yapıcak nereye düştü
    kendisi yazamamış sanırım yoğınluktan
    varmı bilen kimse?
    İnan bende seni yeni tanımama rağmen,diğer mesajlarında kurduğun cümleleri barındırıyorum içimde senle ilgili.Biliyorsun zaten,herşey bitip hayat normale döndüğünde kesinlikle görüşelimAcayip seviyorum be seni,kendine çok iyi bak olur mu

Sorularının cevabı;
    Tokat (acemilik Tokat,ustalık belli değil tabi) ve 15 ay.. (Aslında üniv vardı ama dondurdum askere gitmek için,bitmesini bekleyemezdim bazı sebeplerden ötürü,9 ay daha fazla yapacağım belki ama 4 sene beklememiş olacağım,pek mantıklı olmasa da şartlar bunu gerektirdi,mazoşist değilim,kaderde üzülmek varmış biraz sadece(anladın sen onu) Kısmet buymuş ne diyelim..)

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevinsem mi üzüzlsem mi bilemedim...
    Ağzında bakla ıslanmayan arkadaşlar sağ olsun birkaç gündür haberdardım gelişmelerden, kesin olarak gideceğini de dün öğrendim, ne yazacak bir şeyler geldi aklıma, ne de telefon edip söyleyecek iki kelime...
    Şu sitede bu kadar zaman geçirdikten sonra, kendime o kadar benzettiğim birini yeni yeni tanımışken, ya o da İstanbul'da, ya ben de İzmir'de olmalıydım derken, adam kalktı daha da uzağa kaçtı.
    Bari 1-2 hafta sabretseydin de sürpriz çabalarım sonuç verseydi be Tuncer'im...

Askerliği de en iyi şekilde geçireceğinden eminim, Gürkan gibi askerlik anılarına boğma sonra bizi yeter

Hayırlı tezkereler kardeşim...Saçları dert etme; sen gel yeter, ben yarısını veririm...
    Olcan'ım canım,inan İstanbul dönüşünde de söyledim arkadaşlara,mükemmel bi adamsın sen.Ciddi anlamda çok kafadarsın,keşke daha çok vaktimiz olabilseydi de takılabilseydik biraz daha.Ama olsun,biz genciz Erhan ve Gürkan gibi yaşlanmadık nasıl olsa Onlardan daha sağlam eküri oluruz
    Kalp kalbe karşı (bu cümle de şu şarkı yüzünden değersizleşti bee),hisler karşılıklı..Kendine sende çok iyi bak..
    Görüşmek üzere..

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bi eyvallah der insan...eh Tuncer saçlar kesilince sigortalar attı tabi...belkide teslim olmadan 5-6 saat önce Tokatda internet cafelerin birine girip son mesajını yazcak...

adios amigos eyy Mt diyecek...
    Abi sen hayatımda tanıdığım en garip adamsın belkide,evet evet öylesin sanırım..
    Hem çok dingil hemde çok zeki olabiliyorsun (Dingil dedim ama askerim,devlet malıyım bişey yapamazsın diye ).
    Kırılmazsın sen bana bilirim
    Doğru tahmin ettin,birazdan birliğime teslim olucam,siteme bakayım dedim,bi adios amigos eyy MT diyeyim dedim

Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveeet modumuzu Forrapımızı yolcu ettik, İnşallah yine böyle karşılamak nasip olur ( bu bana ait yaşım dolayısıyla) dede torun gibi sarılıp vedalaştık Tuncerimin gözleri doldu ama belli etmemeye çalıştı nede olsa benden tecrübesiz . ben yol ayrımında kornaya aslıp gazladım ama emin olun limontepedeki benzinlikte bir 15 dakika mola vermek zorunda kaldım sanki öz torunumu askere yolcu etmişim gibi geldi YİNEDE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER. Tuncerim seni şimdiden özledim burdayken bu kadar dokunmuyordu, bir ay görmesem umursamazdım , ama her an görme ihtimalım mevcuttu . şimdi kısıtlı görüşme ihtimali o yüzden seni hepimiz çok özlüycez . gülerek gittin gülerek dönmek nasip olsun . bende seni tekrar kucaklamak istiyorum. seni çok seviyorum Tuncer .
    Rahmi abim,inan canımdan kanımdan olsan bu kadar severdim seni,insan seni gördükçe daha da bağlanıyor hayata,acayip bi yaşam sevincin ve cesaretin var,gözün hepimizden daha kara,yaşamayı biliyorsun
    O kadar yolu benim için geldin,acayip duygulandırdın beni..Gelmekle kalmadın bir de bir sürü şey yaptın,hakkını ödeyemem senin
    Ellerinden öpüyorum..
    Semra ablama selamlar,balıklarının tadı hala damağımda
    Bademe iyi bakın Kediyle pek sohbetimiz olmadı,çok asil bir kedi olduğu için bizi kendine layık görmedi Masaj aleti gibi kedi,ya uyuyor,ya kalkıp masaj yapıyor

Hoşçakal Rahmi abim...

Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tuncerim belki şon yazılanları okuyamayacaksın ((: ilk fırsatta bak siteye ve şu lafımı hatırla .... ilk koguş kalkta beni hatırlaaaa (((((((((((((:

ne biçim bi sestir o ya !!!!!!!!! kkkoogguşşşşşşşşşş kkaalllllkkkkkkkkk
    Ne çeşit bir sapıksın sen Binlerce erkeğin arasındayım zaten,bir de orada olmayan erkekleri mi hatırlıycam Bırak kardeşim benim yakamı,mahallemize geldik söz olacak
    (Alp Tunay ın lafıdır,telif hakkı ona aittir)

Alıntı TrTarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geç haberim oldu yani haberim olduğunda çok geçti tuncerim seni çok özlicez İzmir'i merak etme emin ellerde bıraktığın gibi teslim alacaksın emin ol
    Bıraktığım gibi teslim almazsam öperim zaten seni de Tarık cım
    Ebush a selam söyle,ona iyi bak..

Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah ah rahmi amcam, binerken forrapın gözlerinin doluluğu çok belliydi, bende bu gün hem öz kardeşimi hemde öz kardeşim kadar sevdiğim tuncer kardeşimi 3 saat arayla askere yollamanın yoğunluğuyla boğazım düğümlendi, şimdi ne keyfim nede iştahım var, saatlerdir sıgarayla besleniyom,
    bu akşam geleneksel cuma toplantımız var yine, orda bunaldım az önce ordan ayrıldım eve geldim, şimdi evde oturuyom yine sıkıntı bastı, şu anda yolda olan kardeşlerimin kafalarının içinde neler geçiyor diye düşündükçe kötü oluyorum, içimi buraya dökmek istedim çok birikmişti.
    Abim,valla sana diyecek hiç birşey bulamıyorum zaten..Yeri geldi getirdin götürdün,yeri geldi motorunu verdin,neyin varsa ben istemeden kendin verdin,ama verdiğin şeylerin içinde en önemlisi dostluğundu..Benim için çoook ayrı yerin var,aman diyim kendine dikkat et..Karmançorman işlere bulaşma,espri yeteneğini de asla yitirme

Hepinize teeek tek mesaj yazmak isterim,hepinizin yeri tek tek bende ayrı,burada yazabileceğimden çok fazla şey ifade ediyorsunuz benim için inanın,ama artık kalkıyorum..
    Ne olur cevap yazamadığım arkadaşlar kırılmasın..

Çok duygusala bağladım,ama mazur görün ne olur(eh be yanımdaki tertip arkadaş da bilgisayar başında ağlıyor ailesiyle görüşüyor,ortama bak..)
    Şuan kalkıyorum bilgisayardan..
    Ne ara bu kadar yazdım farkında da değilim,abartmışım zaten.

Tokat gibi gelen bir askerlik haberinden sonra,Tokat'tan görüşmek üzere..

Hoşçakalın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Kardesim ilk gunden senden haber almak cok guzel, giderken dedenle nineni eve ben bıraktım:9 yavas kullandım ve muzigin sesini hic acmadım merak etme

ninen dediki, iyi ki sizlerle tanıstım, motosikleti ve motosikletcileri artık daha cok seviyoruz.. boyle guzel dostluklar zor bulunur dedi.. ve forrap askerden gelsin ona bir bmw f 650 dedi

Kardesim seni cok seviyoruz... küpe kulagımda
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    kısa tatilinin bitmesini bekliyoruz her toplantıda yanımızda olacaksın zaten biliyorsun bizim grubun nasıl DELİ olduğunu izmiri resminle kaplayacağız
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    EEeeee bunun bide dönüşü varr...askersin pandikde atsan hoşgörücez gülümmm...

orda garip şeyler yaşayacan dostum...fazla kurcalama nolur...niye diye düşünme...neden nasıl gibi sorulara takılma..sorgulma bişeyleri...denileni yap...sAllah sabır versin..ki sabırlı bir adamsın vesselam...usta birliğin yakın olursada seni ziyaret maymunu yaparız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    tipik bir METEHAN yaklaşımı ile yine beraberiz
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Hayırlı teskereler tuncer. Bakarsın benim askerlik şubesindede öyle bir aksilik olur atlar yanına gelirim.

Ulen ciddi ciddi pazartesi banada kagıt gelmesin

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Off o kadar yetiştirmek için cabaladım :( 50 mb gibi bişeyi bi saat upload yapamadı youtube o olmadı google videoya upload yapim dedim gene yetiştiremedim Tuncer'im yaa..
    Elimden geldiince hazırlamaya çalıştım.. Bizde Seni çok Seviyoruz...

Google Video
    Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, Google Video sitesinde hata oluşmuş ya da flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir. .

Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Tuncer saçların kesilincede karızmadan birşey gitmemiş. Yakışmış

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şuan Asker bir vatandaş olarak Hayırlı Teskereler İnsanın böyle arkadaşları olunca askerlik inan bana tez bitiyor Ş:34

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Eğer onu unutursam beni gelince siteden atmakla tehdit etti
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    tuncer kardeşim hayırlı tezkereler okul olduğu için gelemedim keşke gelebilseydim arada uzadı kaç zamandır görüşemedik ama bunları telafi edicem inş. imze WB ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    saat 02.17...şimdi kısmetse ilk günün şerefine bi 04.00 te uyandırırlar...off...kötü be...hadi sizin hatrınız için 05 olsun...kalkılırmı o saatte be...

valla ben kalktım...22 Mayıs 1998 de öle bi uyandırdılar ki...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    şafak 460 sanırım.. .
    GKN MOTORS

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Tuncer hayırlı teskereler şimdiden
    ERASER WİLL COME BACK

cepcell_apo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 HONDA CBF 250
    tuncer in tam adresini bilen varmı tokatın neresndeeee

tokat jandarma er eğitim komutanlığı olması gerek arkadaşım MT Tokata yazmıştı arkadaşlarımız.. ilgileneceğinizden şüphemiz yok arkadaşamızla teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şafak 460 sanırım.. .
    üffff bitermi beee..

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saat 02.17...şimdi kısmetse ilk günün şerefine bi 04.00 te uyandırırlar...off...kötü be...hadi sizin hatrınız için 05 olsun...kalkılırmı o saatte be...

valla ben kalktım...22 Mayıs 1998 de öle bi uyandırdılar ki...
    mt abi ben günde 3 saat uyuyodum banada yazık değilmi..
    nöbetten gelip yemek yiyip nöbete gidiyodum..
    85/3
    hv.p.er.
    muhafız taburu

aylarca nöbet tuttum ufak bi radyom vardı kulubenin kum torbalarının arasına sıkıştırırdım her nöbette gider acar dinlerdim hasret hüzün deryasına kapılırdım..

hadi arkadaslar askerde rahat etmek için yaptıklarımızı buraya yazalım tuncer çarşı iznine çıktığında okusun..

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Off o kadar yetiştirmek için cabaladım :( 50 mb gibi bişeyi bi saat upload yapamadı youtube o olmadı google videoya upload yapim dedim gene yetiştiremedim Tuncer'im yaa..
    Elimden geldiince hazırlamaya çalıştım.. Bizde Seni çok Seviyoruz...

abi şarkılar cuk oturmuş helal olsun..

Arkadaşlar süper bir haber var...

Askerimiz, MOD' umuz, Forrap'ımız Tuncer'imizin USta birliği belli oldu

AFYON ORDU EVİ

Acayip mutluyuzzzzzzzzz

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    ne kadar erken belli olmuş
    çok sevindim
    inşallah orda rahat eder
    GKN MOTORS

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Güzel haber yakın sayılır

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler