1 saat sonra toplantıda olucaz... hatta simdiden otogardan direk buluşma yerine geçtiler.. gecede geç döneriz eh yarını bekleyiver bi zahmet
1 saat sonra toplantıda olucaz... hatta simdiden otogardan direk buluşma yerine geçtiler.. gecede geç döneriz eh yarını bekleyiver bi zahmet
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şaka gibi geldi önce bana...Ama okuyunca sanki kendi öz
kardeşimi yolluyacam be askere....
Gülegüle git tez elden gelirsin inşallah Forrap.....
Allah seni sevdiklerine bağışlasın...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
hayırlı tezkereler forrapım modum,askerde ben modum dersen onlarda sana bende sana modum derler şaka bir yana inşallah iyi bir yere düşersin
Dostum; hadi hayırlı teskereler. Güle güle git; güle güle gel.
Vatan sana emanet, sen de Allah'a emanet ol!
eeee...veda yazısı falan yokmu...nerde bu adam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hayırlı teskereler dilerim
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Nasıl atmasınki sigortalar be babocan...Saç kesmek dedinde askeri kışlaya ilk giriş günüm aklıma geldi..
İnan bir anlık refleksle saçıma dokundum yerinde mi diye..
Sene 1991...
Kar-kış..sabaha doğru indim Denizli'ye....Hava buz kesmiş..Berber aradım çevremde..
Berber var ama önünde bir kuyruk.Hertaraf asker adayıHani sallasan misali
.Sıra gelmez dedim...Kışlanın içine girdik..Mebusat felan filan derken sıra saç kesmeye geldi..
Keko usta asker bir tren yolu yaptı...''Kalk sen biraz ötede dur'' dedi..
Sıradaki..Onada aynı muamele ambiansı...Bizim suratlar donuk birbirimize bakıyoruz ama gülmek ne kelime ki..
Gülmeyide dışarıda bırakmışız meğersem..
Ama usta askerler ve erbaşlar dalganın boyunu artırdıkça artırdılar..Gülme krizi
varya o misal..Bizim gülme hakkımızı orda zaten ellerine almışlardı anlayacağın paşam..
O günü hiç ama hiç unutmam...Hayat boyuda silinmez kafadan..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Hayırlı Tezkereler... Kolay gelsin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ya ne doqrumu bu Tuncer abım gule gule gıt gule gule gel dıcem ama gıtmıssın ... ınsallah gelırsın en kısa zmnda ...
ABilerım tuner abı nereye gıttı kac aylık gıttı ?..
Eveeet modumuzu Forrapımızı yolcu ettik, İnşallah yine böyle karşılamak nasip olur ( bu bana ait yaşım dolayısıyla) dede torun gibi sarılıp vedalaştık Tuncerimin gözleri doldu ama belli etmemeye çalıştı nede olsa benden tecrübesiz . ben yol ayrımında kornaya aslıp gazladım ama emin olun limontepedeki benzinlikte bir 15 dakika mola vermek zorunda kaldım sanki öz torunumu askere yolcu etmişim gibi geldi YİNEDE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER. Tuncerim seni şimdiden özledim burdayken bu kadar dokunmuyordu, bir ay görmesem umursamazdım , ama her an görme ihtimalım mevcuttu . şimdi kısıtlı görüşme ihtimali o yüzden seni hepimiz çok özlüycez . gülerek gittin gülerek dönmek nasip olsun . bende seni tekrar kucaklamak istiyorum. seni çok seviyorum Tuncer .
ah ah rahmi amcam, binerken forrapın gözlerinin doluluğu çok belliydi, bende bu gün hem öz kardeşimi hemde öz kardeşim kadar sevdiğim tuncer kardeşimi 3 saat arayla askere yollamanın yoğunluğuyla boğazım düğümlendi, şimdi ne keyfim nede iştahım var, saatlerdir sıgarayla besleniyom,
bu akşam geleneksel cuma toplantımız var yine, orda bunaldım az önce ordan ayrıldım eve geldim, şimdi evde oturuyom yine sıkıntı bastı, şu anda yolda olan kardeşlerimin kafalarının içinde neler geçiyor diye düşündükçe kötü oluyorum, içimi buraya dökmek istedim çok birikmişti.
May The Force Be With You
tuncerim belki şon yazılanları okuyamayacaksın ((: ilk fırsatta bak siteye ve şu lafımı hatırla .... ilk koguş kalkta beni hatırlaaaa (((((((((((((:
ne biçim bi sestir o ya !!!!!!!!! kkkoogguşşşşşşşşşş kkaalllllkkkkkkkkk
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hayırlı tezkereler tuncer abi.kazasız belasız su gibi git gel.
Drift Religion
benim tanıdığım en efendi en sakin oturaklı usturuplu ve uzun saçlı bol pantolonlu delikanlı kardeşimdir tuncer
tabiki şu an yaşadıkları hissettikleri ve yaşayacakları onun askerlikten sonraki yaşam standartını ve şeklini belirleyecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın
not: saçsız halini(kısa olarak) göremedim ya ona yanarım
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
çok geç haberim oldu yani haberim olduğunda çok geçti tuncerim seni çok özlicez İzmir'i merak etme emin ellerde bıraktığın gibi teslim alacaksın emin ol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)