Tuncer kardeşimle uzun boylu muhabbet edemedik ama gördüğüm kadarıyla,sessiz,sakin,yaşına göre gayet ağırbaşlı bir kardeşimiz.Vatan görevinide kendine yakışır şekilde tamamlayacağına eminim.Amma velakin o saçlar kesilirken adamı ağlatır(tecrübeyle sabit).Güle güle gidip güle güle gelmek nasip olur inşallah.Yolun açık olsun biraderim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
güle güle hayırlı teskereler sayılı gün ne zaman gelip geçtiğinin farkınd bilem olmayacak tekrardan sivile dönünce sanki hiç askere gitmemiş gibim olcak
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
Tuncer vatan görevinde sana iyi nöbetler dilerim.Umarım sıkıntısız bir
dönem geçirir ve zamanın su gibi akar da kısa zaman da aramızda olursun
güle güle git şimdiden iyi teskereler
WALLACE adlı üyeden alıntıdır....
Arkadaşlar Bugün Forrap'ı askere gönderiyoruz.
Müsait olan herkesi bekliyoruz.
Buluşma Yeri: Gaziemir Girişi Ege Serbest Bölgesi Önü
Buluşma Saati:15:30-15:45
TEker Dönüş:16:00
Forrap'ın eve varış:16:15
Forraptan Garaja Hareket:17:00
Otobüsün hareket saati:18:00
evet yarım saat sonra çıkıyorumm gelebilen herkezi bekliyoruzz havaya atıcaz modumuzu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Tuncer şaka mı bu ya.. Nerden çıktı birden. Hayırlı teskereler, seni çok özleyeceğiz..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bu forrap bizim arkadaşı banlamıştı...ahı tuttu heralde...
hayırlı tezkereler...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Kardeşim hayırlı teskereler sağ sağlım git nerden çıktı bu 3 gün öncesine kadar bişi yoktu daha neyse sağ sağlım git sağ sağlım gel fazla gün sayma geçer gider saymıyomuş gibi yap
**************ergün************
hayırlı teskereler HER ŞEY VATAN İÇİN..
BMW R27R69R80 en sonR1200GS
Hayırlı teskereler Forrap.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Hayırlı tezkereler. .
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
kısa zaman oldu tanışalı ama samimi içten ve sevecen ruhunla seni çok sevdik... mükemmel bi uğurlama yakışır çok gelmek isterdim ancak malum işimden dolayı katılamıyorum allah yolunu açık etsin tez zamanda bitir gel müdürüm....hayırlı teskereler.....
saçları bugün kesilirken(aramızda kalsın) telden canlı bağlandılar bana(wallace)
benim gibi kel kabak kalmış sesi çok titrek çıkıyodu
tokat'a gidiyor tuncer'im
pek siteyede giremiyordu son birkaç gündür şoku üzerinden atamadı ,halada kanımca durumun ciddiyetinin farkında değil
teslim olunca ilk gece anlayacak asker olduğunu
tabii saçları kesildikten sonra bizzat telden görüşme fırsatımda oldu bunlarıda konuştuk onunla
yemyeşil bi memlekete acemi birliğine teslim oluyor kamuflajlarda yeşil belli olmaz yani çimen lekesi
hayırlı teskereler kardeşime sağlıcakla git sağlıcakla gel
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Tuncerim yolun açık olsun. Hayırlı teskereler. Yani şimdi 18 ay msn de seni göremeyeceğiz, öyle mi?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Sevinsem mi üzüzlsem mi bilemedim...
Ağzında bakla ıslanmayan arkadaşlar sağ olsun birkaç gündür haberdardım gelişmelerden, kesin olarak gideceğini de dün öğrendim, ne yazacak bir şeyler geldi aklıma, ne de telefon edip söyleyecek iki kelime...
Şu sitede bu kadar zaman geçirdikten sonra, kendime o kadar benzettiğim birini yeni yeni tanımışken, ya o da İstanbul'da, ya ben de İzmir'de olmalıydım derken, adam kalktı daha da uzağa kaçtı.
Bari 1-2 hafta sabretseydin de sürpriz çabalarım sonuç verseydi be Tuncer'im...
Askerliği de en iyi şekilde geçireceğinden eminim, Gürkan gibi askerlik anılarına boğma sonra bizi yeter
Hayırlı tezkereler kardeşim...Saçları dert etme; sen gel yeter, ben yarısını veririm...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Eveeet arkadaşımızı kardeşimizi yolcu ettik..... havaya fırlattık EN BÜYÜK ASKER BİZİM diye bağırdık ve o göğsünü gere gere otobüse bindi...
Hepimize Allah kavuştursun arkadaşlar..
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER........
Hayırlı teskereler Tuncer sağlıkla git sağlıkla gel...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
yarına kısmetse video fotoğraf ilerleyen günlerde gelicektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)