Modumuz Forrap ımıza Hayırlı Tezkereler....
-
Kardeşim, umarım askerligin bilgisayar basında gecer de, bu vesile ile kopmayız birbirimizden... olur mu olur valla
Kahrımızı cektigin iicn, mekanına ne zaman gelsek iyi agırladıgın icin, derdimize ortak oldugun icin, site haricinde, motosikletci bulusması haricindeki her cagırdıgımızda yanımızda oldugun icin, hep sessiz kalıp soz soylenecek zaman sözünü soyledigin icin, herkese ve her konuya objektif yaklastıgın icin... hep dogruları konusup dogrulara yonlendirdigin icin... cok cok tesekur ederimm
en cokta giderken şifreni bana bırakacagın icin...
üzgünüm seni goremeyecegim icin, üzgünüm ögle yemeklerini beleşe getiremeyecegim icin, üzgünüm istedigim mp3 ve dvd leri sana cektiremiyecegim icin.. üzgünüm seninle içtikten sonra karga sesimizi önemsemeden, müsterileri takmadan barda sarkı soyleyemiyecegimiz icin... üzgünüm o guzelim sacların icin, üzgünüm kordonda taşların üzerinde kafamı kucagına koyup güneşlenemiyecegim icin( yanlıs anlasılmasın sadece yorgunluktan dostca olan bi durumdu)
Kardeşim hayırlısıyla git gel, degisen hicbir sey olmıyacak, buyuk ihtimalle ben evlenirim, alp tunay sac ektirir, Gureli belki bi cocuk daha yapar, gittardando artis olur albumu cıkar, Vasco moderator olur, kolpa miss kolpaya pırlanta yuzuk alır, kumita45 yuzbaşı olur, aPV 41 cross yarışlarına girer, Hızlı cesi 2 ingilizce ogrenir, Karmacoma 1000 rr alır, chatkut profesor olur, falan filan...
yani cokta önemli degil...
SENİ SEVİYORUZ KARDEŞİMMMM
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
hayırlı teskereler tuncer sayılı gündür çabuk geçer..
bu şarkı benden sana armağan olsun ben askerdeyken çook dinlerdim ve her dinleyişimde hüzünlenirdim..
-
tuncerim nerden çıktı bu ya?hayırlı tezkereler kardeşim cuma günü malesef gelemiyorum su anda yenı öğreniyorum:(
hayırlı tezkereler forrabım
-
-
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
Hayırlı tezkereler
-
-
Hayırlı Tezkereler.........
-
keşke yarın sabah hiç olmasa diyorum şimdi, ağır bir gün bekliyor beni
yarın saat 15:00'da aynı kütükde kayıtlı aynı soyadını taşıdığım ADEM KARDEŞİM ve 18:00' da kütüklerimiz ve soyisimlerimiz farklı olsada yine gerçek kardeşim gibi olan TUNCER KARDEŞİM'i yolcu edeceğim................
May The Force Be With You
-
-
tuncerim hayırlı tezkereler...ben büyük ihtimal garajda dahil olurum korteje...seni bi havaya atar tutmadan ayrılırız garajdan
güle güle git sağ salim gel kardeşim
-
hayırlı teskereler sağ salim dönmek nasip etsin ins. çabucak gidip çabucak gelirsin
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
tuncer kardeşim giderken motorlarının anahtarını bana bırak arada hava aldırayım onlara ayakları uyuşmasın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Hayırlı tezkereler dilerim Tuncer.
Güle güle git ve gel.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
hayırlı teskereler ....Kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
Tuncerim bu kadar çabuk beklemiyordum , saçlarınada üzülme kökü sende nasıl olsa teskere sonrası daha gür çıkacak . Güle güle git güle güle dön
-
gureli adlı üyeden alıntı
Tuncerim bu kadar çabuk beklemiyordum , saçlarınada üzülme kökü sende nasıl olsa teskere sonrası daha gür çıkacak . Güle güle git güle güle dön
dedem sana uğrama ihtimalim var bugün bir acı kahveni içerim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Kardeşim güle güle git güle güle gel. Hayırlı tezkereler dilerim şimdiden. Yarın inş gelebilirim uğurlamaya
-
hayırlı teskereler forrap ben kaç aydır uğraşıyorum bi beni almadılar askere yaw
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler