hadi bakalım hayırlısı tuncerim afyon iki adımlık yer, sanırım seni rahat bırakmicak izmirli arkadaşlar tekrar hayırlı teskereler
hadi bakalım hayırlısı tuncerim afyon iki adımlık yer, sanırım seni rahat bırakmicak izmirli arkadaşlar tekrar hayırlı teskereler
Teşekkürler arkadaşlar hepinize
Git kendi anını kendin yaşa kardeşim Yok öyle armut piş ağzıma düş..
Anlatıcak çok anı var Olcanım da,inan anlatmakta istemiyorum,askerliği hatırlamak da.
Tek istediğim bir an önce bitmesi ki daha çoook var.
Hayırlısı bakalım..
Bu arada avartarın çook güzel olmuş Olcan
Gideceğim gitmesine de saçlarıma kıyamıyorum ben henüz Şimdilik hazır anılarla idare edeyim
O zaman bu gece 1 gibi birkaç kişi delirin, canınız Kanlıca yoğurdu çeksin mesela ki yoğurt yiyelim unutalım
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Tuncerim Hoş geldin Safalar getirdin . Bir gün seni şööööle alıyım mangalda Rahmi abiyi özledim valla . Akerlik bir hafta lafı bile edilmez, Ama ne olursa olsun hiç unutulmayan sayılı hatıralardan dır.
tuncerim hoşgelmişsin .. kardeşim çok özledik seni .. iycene dinlen kendine gel olan bitenden haber ver .. (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
tuncer hoşgeldin acemi birliği bittiyse gerisi çabuk biter..
askerlik anıları saymakla bitmez hele sen bi soluklan sonra verirsin havadisleri..
Klübe hoşgeldin Tuncer 'im hayırlısı olsun azı bitti çoğu kaldı sende benim gibi usta birliğini ordu evinde yapacan, bu şans gibi görünsede göreceli bir kavram, 14 ay günde 2-3 saat uykuyla full mesai çalışmak durumunda kalmıştım ancak senin bulunduğun il benim bulunduğum il kadar stresli olmayacaktır elbette
Askerliğini yapmamış adayların modluğunuda düşürecez, ilgililere duyurulur
O zor biraz; sayıca az olsak da baskın taraf biziz hala...komtan adlı üyeden alıntı
yapma olcan adam 100 oktan yazıyor DEVLERİN savaşıda büyük olur olan bize olur
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
O 100 oktansa, askerlik yapmamış grupta 200 oktan olanı var; ben ona güveniyorum..
izmirdeki ilk günümde ilk tanıstıgım arkadasım
hayırlı teskereler baya bı gecıktım ama kusura foruma gırmememdır
hayırlısızlık yaptık ama kusura bakma kardesım...
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)