Hayırlı Tezkereler FORESTER ( Engin ) ...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı tezkereler arkadaşım..
Güle güle git güle güle gel..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Hayırlı tezkereler olsun inşallah... sağ sağlim git gel inşallah..
-
hayırlı tezkereler ...........................
-
-
hayırlı teskereler kardeşim
-
Mersin İl Temsilcisi
ben orayı bilyom. ben de erzurum hava meydan komutanlığında yaptım askerliğimi. 9. kolorduya bağlı hemen her birliğe girdim. değerini bilirsen iyi yerdir ama orası usta birliği bildiğim kadarıyla. neyse, şimdiden hayırlı tezkereler, soğuktan değil oranın askere yaklaşımından kork derim o kadar. tek niyetleri öğrenci ve askeri sömürmek. aynı lokantaya giren bir oranın vatandaşıyla bir asker veya öğrenci ayrı masaya oturup aynı yemeği söyleseler sivile gelenin eksiğiyle servis yapılır asker veya öğrenciye..... neyse, hayırlı tezkereler...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
allah sabır versin,kazasız, belasız, cezasız, uzatmasız bir şekilde bitirir işallah. hayırlı teskereler
-
hayırlı teskereler...
en yakın zamanda foruma kavvuşman dileğiyle.........
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
vay be gözlerim yaşardı torunlarım gelin gelin 4 gözle bekliyorum sizleri
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
hayırlı tezkereler kardesım ınsallah saga salım donersın agustostada ben gıdıyom ınsallah ama benm ısım zor herkes bu fızıkle garantı komando olursun dıolarr cok tırsıyorum
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
-
ALİ DEMİR adlı üyeden alıntı
hayırlı tezkereler kardesım ınsallah saga salım donersın
agustostada ben gıdıyom ınsallah ama benm ısım zor herkes bu fızıkle garantı komando olursun dıolarr
cok tırsıyorum
komando olsan bile refize edebilirsin kendini nefes darlığı var de gittiğin yerde bi bahane uydur psikolojim bozuk de refize ol yoksa komandonun acemi birliği çok zor ayrıca her komando dağ çıkma şerefine ulaşamıyo komando olupta çay getir götürde yapabilirsin düştüğün yere bağlı eğer terör bölgesi değilse çok amelelik işi olur bilgin olsun
-
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
-
15 ay çabuk geçer ve hve hayırlı teskereler
-
aklıma geldı ama askerıye yemez dıolar
baktılar ben duvar gıbı haydeee daga yollamasınlar
ben optısyenım bunun bı avantajı omazmı
yusuf yusuf yusuf yusuf edıyom hata 3-5 3-5 3-5 atıyo
m
sana tek bişey söyleyim giderken 15 ay tatil yapıcam diyodum herkes anlatıyodu askerlikle ilgili bişeyler ama hiç kimsenin anmlattığı gibi çıkmadı zevkle gittim vatan sevgisi bırakmadı bu komutanlar bende acemi birliğine ilk girdiğim gün sivil eşyalarımla bana kasa kasa sebze meyva taşıttılar bide o üst devrelrin tavırlarıda bi başka olur memleket neresi diye habire sorarlar ben izmirliiyim diye naziksin sen belli dedi sebze meyve taşırken vur kafayı indir aşağıya ama nerdeeeee imkan yok disiplin fazla yolda görüp te bakmayacağın tipler sana iş veriyor işallah dağ çıkarsında vatani görevini yaparsın yoksa amelelik gibi bir meslek sahibi olursun sivil de de işsiz kalmazsın
-
şimdiden hayırlı tezkereler o zaman,
umarım zamanın ne kadar çabuk geçtiğine şaşırırsın sende..ben gemiye bindim askerlik başladı, indim bitti.. limana indiğimde hala şaşkındım. umarım seninki daha da güzel geçer.
-
-
ınsallah rahat yaparım abı dedıgın gıbı amelelık degıl ama
sole kepap bı yere dussem keske aaaahhhhhh ahhpale: ama hala yusuf yusuf yusuf yusuf...
gerçekten şans işi işallah senin iyi geçer ben şu anda binbaşı şoförüyüm sadece karargah askeri olduğum için 2-4 saat nöbet tutuyorumne olursan ol karargah olma
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)