yamaha cygnus rs scooterimi satıp kymco MOVIE XL 150 aldım 1.91 boyuma daha uygun geldi
yamaha cygnus rs scooterimi satıp kymco MOVIE XL 150 aldım 1.91 boyuma daha uygun geldi
bunun kararını vericek olan sensin bence.zamanla anlarsın iyi mi yaptın yoksa kötümü
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
hayırlı olsun, boyuna göre olanı daha rahat kullanırsın ve ayrıca hareket kaabiliyetin de artmıştır motorla. bence pişman olmayacaksın kardeşim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
teşekkürler arkadaşlar yamaha sorunsuzdu kymco hakkındaki ilk izlenimlerim de çok iyi
Movie XL'de kaliteli bir motordur ama Cygnus RS'den niye vazgeçtin? Sadece boyut mu? Bence bu tercihte bir sorun yok ama maxiscooter'e geçmeyi düşündünmü? Çünkü boyunun maaşallahı var.Sanada maxi gidermiş hani.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
sadece boyut değil tabiki yenileme veya değişiklik diyebilirim
ama movie xl çok hantal ve küçük olan cygnus a toz yutturur orası kesin nerdeyse 12hp
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
evet daha güçlü sadece merak ettiğim çevremde agility kullanıcısı çok ama movie çok az sebebi fiatı olabilir sanırım
Bence cok ıyı yapmıssın eskı motorundan daha guzel daha guclu bı makına ıyı yapmıssın Güle güle kullanın..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)