hayırlı olsun bende az önce çalının kaskımın yerine Lazer Vertigo sipariş etim umarım güzeldir.
hayırlı olsun bende az önce çalının kaskımın yerine Lazer Vertigo sipariş etim umarım güzeldir.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
haydi hayırlı uğurlu olsun.kasklarınız asfalt yüzü görmesin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
oncelikle bugu sorunu cok fazla ve pinlock alınca kask oluyo sana 300ytl ki onuda kullndım.
yuksek hızlarda kask sapıtıo dusuk hızlarda bile ruzgar alıyo agızdaki hava kapagı tutmuyo tam olarak vizorun vidaları gevşiyo acıp kaparken bi suru sorun yani bide tepedeki hava kapagı cıkıo cok cabuk kayboluyo bn 3.yu kullnıyorum
keske bunu okusaydın bi
arkadaşlar lazer asla ve asla onermiyorum bn kullanıyorum ve arada sdce 20ytl var n62 2008 model kasklar ve dizayn kalite olarak lazerin vertigo serisinden cok daha ii oldugunu dusunuyorum lazer alıcak arkadaslar bikere daha dusunup ole karar verin
true love..
Drift Religion
Kullanmadan kullanmaya fark var demek Ben de hiç biri olmuyo...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun ikinize kasklar süper
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Hayırlı ugurlu olsun Allah ıkınızıde kazadan beladan korusun Bu arada lazer vertigo kullanıyorum inanılmaz memnunum dedıgın problemler yok yok orası dokuluyo burası cıkıyor falan ruzgar ve ses de almıyor ayrıcaaa.Şimdi kullandıgım kaska mı ınanayım senın dedıgıne mı ınanayım..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ahh kardeşler, yeni motur aldık diye, hele hele heleooouu diye sevinseniz ben bu kadar mutlu olmazdım Hayırlı olsun, kafanızdan çıkarmayın
Espri yapacam olmayacak, yerini bulmayacak Düşenin tek dostu, önceden ayarladıklarıdır
Güle güle kullanın
Poturdak
aynen abi valla korumaya verilen paraya acımamak lazım ama genede madiiyat işte nasıl motorun markası fiyattan etkileniyorsa korumalarda aynı alan var alamayan var
.............................
abi napıyım zaten kask almayı kafamıza koymustuk sıra geldi montlara ama onlarda pahalıymıs oooyyy oyyy
saolasın abi inş yeni motor alıncada koyarım resimlerini allah soyletti valla kafadab cıkarmayı bırak gizem evde almıs kucagına kedi gibi seviyo
hayırlı ugurlu olsun, nazar degmesin, hicbi bela sizi bulmasın.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)