Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

bende dainese gizemde nolan yeni kasklarımız

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    hayırlı olsun bende az önce çalının kaskımın yerine Lazer Vertigo sipariş etim umarım güzeldir.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    haydi hayırlı uğurlu olsun.kasklarınız asfalt yüzü görmesin
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden önermiyosun ? Nesinden memnun değilsin.. ?
    oncelikle bugu sorunu cok fazla ve pinlock alınca kask oluyo sana 300ytl ki onuda kullndım.
    yuksek hızlarda kask sapıtıo dusuk hızlarda bile ruzgar alıyo agızdaki hava kapagı tutmuyo tam olarak vizorun vidaları gevşiyo acıp kaparken bi suru sorun yani bide tepedeki hava kapagı cıkıo cok cabuk kayboluyo bn 3.yu kullnıyorum

Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun bende az önce çalının kaskımın yerine Lazer Vertigo sipariş etim umarım güzeldir.
    keske bunu okusaydın bi
    arkadaşlar lazer asla ve asla onermiyorum bn kullanıyorum ve arada sdce 20ytl var n62 2008 model kasklar ve dizayn kalite olarak lazerin vertigo serisinden cok daha ii oldugunu dusunuyorum lazer alıcak arkadaslar bikere daha dusunup ole karar verin
    true love..

Drift Religion

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Kullanmadan kullanmaya fark var demek Ben de hiç biri olmuyo...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanmadan kullanmaya fark var demek Ben de hiç biri olmuyo...
    olabilir daha alalı 7-8 ay oldu aslında kaskı ama hergun kafada 20000km yol yaptım o kaskla yagmurda camurda
    oyuzden suanda normal gelio bu saydıklarım anormal olan bunları yapmaya aldıktan kısa sure snr baslamıs olması
    true love..

Drift Religion

koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    hayırlı olsun ikinize kasklar süper
    Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelikle bugu sorunu cok fazla ve pinlock alınca kask oluyo sana 300ytl ki onuda kullndım.
    yuksek hızlarda kask sapıtıo dusuk hızlarda bile ruzgar alıyo agızdaki hava kapagı tutmuyo tam olarak vizorun vidaları gevşiyo acıp kaparken bi suru sorun yani bide tepedeki hava kapagı cıkıo cok cabuk kayboluyo bn 3.yu kullnıyorum

keske bunu okusaydın bi
    arkadaşlar lazer asla ve asla onermiyorum bn kullanıyorum ve arada sdce 20ytl var n62 2008 model kasklar ve dizayn kalite olarak lazerin vertigo serisinden cok daha ii oldugunu dusunuyorum lazer alıcak arkadaslar bikere daha dusunup ole karar verin
    Yaw çok acele karar verdim bi arkadaşım kredi kartını verdi al dedi dayaanamadım aldım aceleye geldi. Sipariş şuan onayda bekliyor feyizoğlundan sipariş ettim iptal de edilmez ki. Neyse ne yapalım artık geçti çok mu kötü Lazer neden tavsiye etmiyorsun hocam ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Hayırlı ugurlu olsun Allah ıkınızıde kazadan beladan korusun Bu arada lazer vertigo kullanıyorum inanılmaz memnunum dedıgın problemler yok yok orası dokuluyo burası cıkıyor falan ruzgar ve ses de almıyor ayrıcaaa.Şimdi kullandıgım kaska mı ınanayım senın dedıgıne mı ınanayım..
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Ahh kardeşler, yeni motur aldık diye, hele hele heleooouu diye sevinseniz ben bu kadar mutlu olmazdım Hayırlı olsun, kafanızdan çıkarmayın
    Espri yapacam olmayacak, yerini bulmayacak Düşenin tek dostu, önceden ayarladıklarıdır
    Güle güle kullanın
    Poturdak

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafanızı sağlama almışsınız güzel modeller doğrusu hayırlı olsun.Böylesi korumalarını
    iyi tercihler ile seçen arkadaşların çoğalması diliyorum fiyatları biraz pahalı olmasa da bütün arkadaşlar alabilse keşke.
    aynen abi valla korumaya verilen paraya acımamak lazım ama genede madiiyat işte nasıl motorun markası fiyattan etkileniyorsa korumalarda aynı alan var alamayan var

Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşimm ikinizinde kaskları hayırlı olsun gerçi ben daha önceden görmüştüm kıskanın sizz =))
    .............................

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz kaptınız kaskları tabi koyarsın fotolarını bizim fuardan kask alma işi yalan oldu valla
    ikiside çok gözel iyi günlerde kullanın yere değmesin
    abi napıyım zaten kask almayı kafamıza koymustuk sıra geldi montlara ama onlarda pahalıymıs oooyyy oyyy

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahh kardeşler, yeni motur aldık diye, hele hele heleooouu diye sevinseniz ben bu kadar mutlu olmazdım Hayırlı olsun, kafanızdan çıkarmayın
    Espri yapacam olmayacak, yerini bulmayacak Düşenin tek dostu, önceden ayarladıklarıdır
    Güle güle kullanın
    saolasın abi inş yeni motor alıncada koyarım resimlerini allah soyletti valla kafadab cıkarmayı bırak gizem evde almıs kucagına kedi gibi seviyo

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    hayırlı ugurlu olsun, nazar degmesin, hicbi bela sizi bulmasın.
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)