Ayyyyyyyyyyyy hemen söyledim
http://www.lerepairedesmotards.com/i.../nolan-n62.jpg
Bakın burda daha pembe çıkmış
Ciddiyim tam fiyat versene, kaça aldın...
Ayyyyyyyyyyyy hemen söyledim
http://www.lerepairedesmotards.com/i.../nolan-n62.jpg
Bakın burda daha pembe çıkmış
Ciddiyim tam fiyat versene, kaça aldın...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben taksitle aldıgım için o zibidi insan faizde koydu ama indirim falan 10 taksit 285 ytlye geldi fuardan aldım çingene gibi pazarlık yaptım gerci belkide bu fayattır normali nekadar bilmiorum 10 taksit 275e hallettim ama 300 kusur demişti ilk olarak bana dedim yok yaaaa dur sen bi konusalım bakalım senle dedim
Valla çok karışık yazmışsın 275 ytl ye mi geldi yani
Ben kaskıma 240 Ytl verdim yaaa Bir seneyi geçti alalı. Keşke o zaman bundan alsaymışım.. Neyse, tekrar hayırlı olsun.. Yakında ben de topik açarım inşallah..
hayırlı olsun kask önemli mevzu...
Bendeki Marushin 1 kere kullanıldı...kutusunda duruyor...kullandığım MAX yarı açılırın heme klipsi açılıp duruyor hemde çok bol...rahat diye takıyorum..tam kask kafalıyım anlayacağın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun. allah güle güle ÖDEMEK nasip etsinbende aynen senin gibi 10 taksit e aldım bi kask ada okadar para vermek adama koyuyo be.
eeee napıcan (sağlam kafa sağlam kask ile korunur).ata sözü değil ben buldum
kardeşimm ikinizinde kaskları hayırlı olsun gerçi ben daha önceden görmüştüm kıskanın sizz =))
Kafanızı sağlama almışsınız güzel modeller doğrusu hayırlı olsun.Böylesi korumalarını
iyi tercihler ile seçen arkadaşların çoğalması diliyorum fiyatları biraz pahalı olmasa da bütün arkadaşlar alabilse keşke.
hayırlı olsun ........beyaz kask cok güsel ufak bi nazar boncugu yapıstırın sole gusel yakısan bıyerıne
kafanız içindeyken asfalt yuzu gormesin...inşallah
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
yeni kasklarınız hayırlı olsun
guzelmıss............. ..........25
MT ANTALYA
arkadaşlar lazer asla ve asla onermiyorum bn kullanıyorum ve arada sdce 20ytl var n62 2008 model kasklar ve dizayn kalite olarak lazerin vertigo serisinden cok daha ii oldugunu dusunuyorum lazer alıcak arkadaslar bikere daha dusunup ole karar verin
true love..
Drift Religion
siz kaptınız kaskları tabi koyarsın fotolarını bizim fuardan kask alma işi yalan oldu valla
ikiside çok gözel iyi günlerde kullanın yere değmesin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hayırlısı olsun yanLız dikkat etde kaskları takarken karıştırma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)