GÜLTEKİN F 650 sine Kavuştu...O bir BMW..
Reklamlar
-
allah kaza bela vermesin.güle güle kullan gültekin kardeş.bende f 650 nin siyahına hastayım.allah biraz para nasip ederse alacağım makinadır.matehan kardeş eline koluna sağlık çok güzel yazmışın.sanada teşekürler bizlerle paylaştığın için darısı başımıza inşallah....
Reklamlar
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metehan yıne kendını gosterdın,ıtınayla okudum ınan cok hosuma gıttı.yazıların kurguların.v.s.kardesım sen toplum ınsanısın.gultekın arkadasım hayırlı olsun gule gule kullan,aramıza bır endurocu daha katıldı.
-
Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun Gurzan,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
-
Abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Güle güle kullanasın.
Bizim işlerin karışıklığından ötürü görüşemedik,kusura bakma
Başka zaman,farklı bir ortamda görüşürüz inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
hayırlı olsun kazasız belasız..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
hmm bu geçen bahsettiğin makina
hayırlı olsun güle güle kullansın, kazasız belasız
yalnız anlatımına bittim film edasında
-
hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler güle güle bin..
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Eyvallah dostlar. sağolun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
metehan abi.. cok güzel bir çalışma olmuşa prodakşın olarak . hayırlı ugurlu olsun gültekin abi. kazasız belasız günlerde kullanman dileklerimle.. Maşallah...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
-
-
Valla kendim almış kadar sevindim... Allah kaza bela vermesin. Doya doya binmek nasip olsun.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Süper Moderatör (BBRR)
gültekini arayıp hayırlı olsun demek istedim ama malesef kapsama alanı dışına çıkmış BMW yi aldıya 10 gün telefonu açmaz artık..
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun işallah dahada iyilerine binersin kazasız belasız..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
vaay bee gültekin hadi hayırlı olsun bakalım kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim sana.
metehandro sanada bravo vala güzel bir anlatım olmuş
-
abi hayırlı olsun ..
-
Hayırlı uğurlu olsun Gültekin kardeşim.Dün Mete işyerinde beni ziyaret etti ve hikayeni anlattı.Ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah.
Mete kardeş,kafaya taktığın adamı yeni motor sahibi yapıyon dimi! Bide ballandıra ballandıra anlatıyoki tereddütte olanları hepten gazlıyo.Ama dur sen,seninde yuvanı yaparız...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Hayırlı olsun.
-
Hayırlı uğurlu olsun abi.Allah kaza bela vermesin.
Metehan abi prodikşın süper.Gazeteci olacak adamsın
-
Arkadaşıma olan saygımdan dolayı kimselere cevap yazamadım...kusura bakmayın...yoksa beni bilirsiniz tek tek cevaplandırırım...öle trip falan bilmeyiz...
bu anlatımın böyle hoş olmasının nedeni arkadaşımı sevmem ve makinasını almasına onun kadar sevinmemdi...
Allah herkesi iyi kötü bir motosiklet sahibi yapsın...yoksa inanın motorsuz eliniz kolunuz bağlı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)