acil şifalar...
acil şifalar...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Geçmiş olsun da.. nasıl yani? Bilgisayardan iltihap mı kapılıyormuş? Belki virüs falan kapabilirsin ama iltihabı yeni öğrendim valla!b.sayarın başına bile oturmam yaksak belki ama iltihap kapmasından dolayı ne yapayım dayanamadım ...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
geçmiş olsun bende motorun altında tıkırdayan bişeymi var derken ayaklığa sıkışantaşı almak istedim yaktım yüzümü 3 ay sonra geçer merak etme ....benimki okadar sürmüştü..
geçmiş olsun.acil şifalar dilerim
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
coooo.....kkk buyuk gecmıs olsun...allah beterınden saklasın inş en kısa srede iyleşirsin........!
kardeşim geçmiş olsun en kısa zamanda iileşmen dileğiyle...
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
çok geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah .
geçmiş olsun alacağın motorda şimdiden hayırlı olsun.
çok geçmiş olsun arkadaşımm
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
geçmiş olsun arkadaşım yanık nedir ben de bilirim ben yüzümün tamamını yakmıştım sobada işn valla zor allah sabır eversin sana
kaşıntıdan btersin valla serin yerde dur devamlı faydaıs oluyor
10 gündenden sonra rahatlarsın
Çok geçmiş olsun
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Çok geçmiş olsun arkadasım yaaa en kısa zamanda ıyılesırsın umarım :( iyileste motorunun haberını ver bıze...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.
İnş. iz bırakmaz bu yanık
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Çok geçmiş olsun, benzer bir olayda ben yaşamıştım.
Gözlerin yanması çok can yakıyor, yazabildiğine göre gözlerin yanmamış, gerisi hikaye.
Yüz yanıklarının acısı göz yanında hiç sayılır, bir aya acı üç aya iz diye birşey kalmaz.
Senin kaş kiprik saç ne alemde bilmiyorum ama bende hiç biri kalmamıştı ve onlarda ortalama 1 sene içinde yeniden çıkmıştı, bir süre japon askeri gibi dolaşmaya ve dalga geçilmeye hazırla kendini.
Nihayetinde bir gün dönüp baktığında gülüp geçiceksin, bunu düşün rahatla.
Tekrar çok büyük geçmiş olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
gecmıs olsun arkadasım umararım en kısa zamanda eskı saglıgına kavusursun
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Geçmiş olsun kardeş, Allah beterinden saklasın, tez zamanda iyileşmeni dilerim..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)