Arkadaşlar türkiyeye ilk gelen 2008 1000RR ve ilk alan ben oldugum için kendimi tebrik ediyorum ve tüm arkadaşalrıma allah en iyilerini nasip etsin kazasız belasız günler dilerim.
10 numara bir makina
Arkadaşlar türkiyeye ilk gelen 2008 1000RR ve ilk alan ben oldugum için kendimi tebrik ediyorum ve tüm arkadaşalrıma allah en iyilerini nasip etsin kazasız belasız günler dilerim.
10 numara bir makina
[B][I][COLOR="Blue"]Rüzgarın sesinimi duymak istiyorsunuz???[/COLOR][/I][/B]
hayırlı uğurlu olsun nice sağlıklı ve uzun sürüşlere inşallah.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
timuray hayırlı olsunn artık trafikte karşılaşırsak bi düt dersinde korna sesini duyarız
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hayırlı olsun resim isteriz ama...
Hayırlı, uğurlu olsun Timur abi
Güle güle kullan!
Allah kaza bela vermesin + kem gözlerden korusun
Motorunda ve sende gözü olanın gözü çıksın
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Kenan Sofuoğlu 600 RR dan 1000RR a geçtiğinde arasındaki farkı
Bisikletle 600 cc lik motor arasındaki geçiş hissi ne benzetmişti.
12 motor tecrübenizden sonra Siz 1000rr a bindiğinizdeki hislerinizi ne ile ifade edersiniz. ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
eğer beyazsa inanrım ama kırmızıysa senden evvel alanlarda var. fuardan 2 gün sonra bakırköy sahilde beyaz gördüm fuarda berbat görünüyordu ama asfaltta deli bişiydi. beğendim.. sanada hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanman dileğiyle
aman tanrımmmm sana baba demek istiyorum timur abii
Kazasız belasız kullan inşallah... pistlerde görmek istersiz seni
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun timur abi güle güle kullan bir iki kendinden resim koysaydın keşke
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
abı hayırlı gunlerde kullan allah kaza bela vermesın....
Sevgili arkadaşım benim bütün motorlarım 600cc den yükseklerdi 1000cc den küçük motora binmedim ve gerçekten bu makina diğer 1000cc lerden çok farklı üzerine oturdugunuz anda gazı çevirdiğinizde altınızda bir canavarın sizi devamlı kışkırtığını hissediyorsunuz ne zaman hızlanacağını ve ne zaman duracağını çok iyi biliyor
hayırlı uğurlu olsun.. allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Burcu teşekkür ederim canım benim allahım sanada ve tüm arkadaşlarıma nasip etsin biliyorum senin nasıl makina kullandıgını ve inşallah allah sanada nasip eder al artık şundan allllllllllll
Ben tekrar standa çıkarttım honda SUCULARDA duruyor evde koyacak yer yok site pek güvenli gelmiyor çocuklar çok bu hafta sonu siyah beyaz 1000RR ı alan kardeşimiz süleyman tokkuzun la birlikte hep beraber gezebiliriz yağmur olmassa tabi
Bu pazar bi hatay muhabbeti var,o iş olmazsa ben varımm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)