Hanedan12(İsmail) kaza yapmış,geçmiş olsun
Reklamlar
-
Arkadaşlar biraz önce İsmail (Hanedan12) arkadaşımızla görüşürken bugün 17:30 sıralarında önündeki aracın ani fren yapması sonucunda kaza yaptığını öğrendim. Artçısıda olduğu için motoru yatıramamış ve öndeki araca arkadan vurmuş,kendisinde ve artçısında önemli bir şey yok fakat motorun ön tarafı gitmiş. kendisine geçmiş olsunder acil şifalar dilerim.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Reklamlar
-
ismail abi çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Drift Religion
fatih şubesi
-
çok geçmiş olsun abi
true love..
Drift Religion
-
Cok gecmis olsun. Saglik durumlarinin iyi olmasi sevindirici. Allah hepimizi yaralanmalardan korusun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
çok çok geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. umarım ciddi bişeyleri yoktur.
-
geçmişşşş olsunnnnn
mesafeyii koruyalımm lütfennnn araçların dibine girmeyelimmmm
siz iyisiniz ya motor hasarlı olsun boşver
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
ismal geçmiş olsun kardeşim,sizebişiy olmadığına çok sevindim,motora kafayı takma geri gelir bişekilde, erdinçin dediği gibi birazdaha dikkat lütfen tekrarını yaşamamanız dileğiyle.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Al işte bir üzücü haber daha. Kardeşime buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. Tekrarı olmaması dileğiyle Tekrar geçmiş olsunnn..
-
Cok gecmis olsun. Saglik durumlarinin iyi olmasi sevindirici. Allah hepimizi en ufak cizikten korusun
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
cok gecmıs olsun allah bıdaha tekrarını gostermesın....
-
Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun ikisinde de birşey olmaması sevindirici
dikkatli sürün en ufak dikkatsizlik kazaya neden oluyor unutmayalım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Geçmiş olsun dostum...
Allah korumuş..
Aman fren mesafasini koruyalım.
-
Geçmiş olsun İsmail kardeşim.Birebir tanışmasakta storm ve Zonguldak mt olmak üzere baya ortak noktamız olmasına rağmen tanışamadık ama yanındayım.En büyük kazan bu olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
geçmiş olsun ismail abi.. inş. fazla bir hasar yoktur.
-
ismail kardeş geçmiş olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ah şu takip mesafesiii... Ah şu takip mesafesi... Hem de artçılı iken!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah beterinden korusun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Admin
Geçmiş olsun İsmail , umarım son kazan olur.
-
İsmail abi çok geçmiş olsun.iyiki fuardan almıştın korumalarını umarım işe yaramıştır.motoru boşver cana gelmesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler