hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
Cengiz hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Yalnız bana biraz huzurevi makinesi gibi göründü, sahibine uyum mu sağlıyor? Benim önceki motorum ZX-9R'ın yaptığı gibi krankı motor bloğundan çıkmak istemez umarım.
Bu arada önden çok heybetli bir duruşu var. Arabadaki adam aynaya baksa sadece ön farı görecek ve korkacak. :D
Hayırlı olssun güle güle kullanın.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
cengiz abi hayırlı olsun efsana makine kazasız belasız
Ride your way
slm arkadaşlar ben yeniii arkadaşınız kemal cengiz abinin calıştığı iş yerinden elemanıyım kısa zamanda tanıdığım en harika insan cengiz abim onu anlatmak istesem burdaki satırlar yetmez kelimeler yetmez yanii ama en büyük bir avantajım var böyle saygın böyle iyibir insanla aynı yerde çalışmak onunla akşama kadar konuşup muhabbet etmek benim için çok güzell yeni motorunuda çok yakından gördüm ve çok süper büyük adama büyük motor yakışır iyi adama en iyisi yakışır ve abimede bu yakışır allah hatazız kazasız belasız olmasını diliyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.... herkeze saygılarımla
way benim APRANTİ gelmiş hoş geldin ÇEK BAKAYIM BENİM ATI ARKAYA
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Biraz geç oldu ama foruma yeni bakabildim.Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
cengiz abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin daha iyileride nasip olur inşallah motor sana çok yakışmış abi
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
way nostalji ye akmısız sankı bıraz on suspansıyonlra bayıldım boru gıbı massallah
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Afiyet olsun..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız....
hayırlı olsun....kazasız belasız keyifli sürüşler.....güle güle iyi günlerde kullan.....
hayırlı uğurlu olsun cengiz abi güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
allah kaza bela vermesn abi hyrlı uğurlu olsn inş..
darısı ehliyeti alınca bana
2 Tekerlekli Huzur..
kazasız belasız arızasız parça sorunsuz güzel günlerde kullanman dileğiyle
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)