T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı ugurlu olsun abi Allah kaza bela vermesın Bana ve diğer tum arkadaslarada Allah gonullerınde ki motoru nasıppp etsınnn
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Güle güle kazasız belasız kullan abim
Everything goes the way it should...
sağol eser kardeşim sen daha iyilerini alırsın umarım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
anaaaaaaa topık acılmıs 6 sayfayı doldurmus benım haberım bıle yok
hayırlı olsun cengız abıcığım kazasız belasız cezasız beraber nıce suruslere ıns...
[QUOTE=alp_tunay;1016286]Onun ruhu aslında japon...Kawa ordan çağrışım yapıyo....
Gelince kawacılar olarak ayrılıcaz.... Ötekileri fıs zaten.... [/QUOT
hadi ordan kawacılar sizde.
ayrılın ayrılın ben tek başıma sizle başederim uscuğuma ekmek bandırtmam kendim banarım.deydi deymedi diye hepsinide yerim haberin olsun
hayırlı uğurlu olsun......................
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
ya yeni gördüm topiği. hadi chengüzzz hayırlı olsun tekrardan
cengizim hayırlı olsun kazasız belasız kullan allah kalbine göre versin kardeşim
bı kac gun gecıktık ama hayırlı olsun allah kaza bela vermesın tekerlerın yola yan gelmeye emi
Cengiz Bey,
Başlığı görmemiştim önceden. Şimdi tebriklerimi kabul et lütfen. Güle güle binmek nasip olsun. İkinize de iyi yolculuklar dilerim.. Gözlerim Buca'da size daha kolay takılır herhalde...
Üç boyoz bir kola
Hayırlı olsun..keyifli nice kmlere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)