antientelin yeni hyosung'u hayırlı olsun
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayirli ugurlu olsun. Comet guzeldir, ama bildigim kadariyla motoru pek uzun omurlu degil. Dikkatli kullanim gerektirir.
En guzel gunlerde keyifli surusler yapmanizi dilerim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
hayırlı olsun kazasız belasız
-
güle güle kullanın arkadaşım allah kaza bela vermesin,tekerin düz bassın yollara
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
hayırlı olsun güle güle kullan çok hoş duruyor,
-
hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın agız tadıyla kullanmak nasıp olsun ınsallah....
-
-
Vayy Hasan'ım vay yakışır dostum güle güle kullan anahtarını da fazlaadan yedekle
benden sölemesi geçmişini unutma valla karışmam anladın sen onuuu
-
hayırlı ugurlu olsun ... güle güle kullansın kazasız belasız günlerde
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Hayırlı olsun.
-
arslanfb adlı üyeden alıntı
Vayy Hasan'ım vay yakışır dostum güle güle kullan anahtarını da fazlaadan yedekle
yedeği varda ikiside aynı anahtarlıkta
ben bir kaç tur attım. 125 lik ybr'ye göre ok gibi fırlıyor
ybr'mden soğurum diye fazla pinmedim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Admin
Kazasız belasız sürüşler
-
Hayırlı olsun arkadaşım kmsi az ve modeli yüksek olan çok güzel bir motor almışsın kendine, darısı başıma..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
-
babaçi adlı üyeden alıntı
bugün uzun uğraşlardan sonra antientel nickli (hasan) arkadaşımıza yine site üyelerimizden güngör tezcan dostumuzun hyosung gt 250 cometini almış bulunmaktayız.
tesadüftür ki güngör dostumuzla ağvaya beraber geziye gitmiştik 200 km boyunca önümüzde giden motoru alacağımız hiç aklımıza gelmemişti
hasan kardeşim güle güle kullan allah kaza bela vermesin
ayak üstü cep telefonuyla resimlerini çektim
motoru aldıya hemen o gazla gidip bir mont ve eldivende almış kendine
motor henüz 2450 km de 2006 model
motosiklet muhabiri & paparazisi coşkun abi makinanın yokluğunda ceple çekiyorsun süper.
alanada satanada hayırlı olsun.
-
aargh adlı üyeden alıntı
Hayirli ugurlu olsun. Comet guzeldir, ama bildigim kadariyla motoru pek uzun omurlu degil. Dikkatli kullanim gerektirir.
En guzel gunlerde keyifli surusler yapmanizi dilerim.
hnz motor omru bilinmiyor desek daha iyi..tadimi kacirmayin ilk dakkadan yahuu :(
sahsen motora acaip isindim daha birkac saat oldugu halde!
:D:D:D
yarin biraz yol yapacagim,hayirlisi bakalim..kazasiz belasiz insallah!
hayir dilekleriniz icin hepinize cok tesekkurler!
-
Sevgili dostlar, çok az kullanabildiğim ve gözüm gibi baktığım motorumu benden daha iyi bakacağını tahmin ettiğim bir arkadaşıma sattığım için çok memnunum. Hasancım, iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın umarım. Coşkun, beğendiysen sana da nasip olur inşallah. Selamlar.
-
arslanfb adlı üyeden alıntı
haklisin valla abi! :D:D
yedegi eve koydum simdiden mazallah noolur nolmaz!
bu ara bi gezi yapalim yhau,yeni makinayla geziye katilmayi sabirsizlikla bekliyorum...ama agva olmassa iyi olur
chokkk tskkurler gungor abi,hayirli olacak ins..bide ksura bakma yha,bnm kuzen 1 saat kadardir beni bekliyordu o yuzden cok acil gittim..cok kisa zmn da geri dondum babacinin yaninda olacagini umarak ama malesef gitmistin!
-
deneter adlı üyeden alıntı
Sevgili dostlar, çok az kullanabildiğim ve gözüm gibi baktığım motorumu benden daha iyi bakacağını tahmin ettiğim bir arkadaşıma sattığım için çok memnunum. Hasancım, iyi günlerde kazasız belasız kullanırsın umarım. Coşkun, beğendiysen sana da nasip olur inşallah. Selamlar.
güngör kardeş kusura bakma nick'ini hatırlayıp da yazamadım
iki turdan fazla atmadım kendi motorumdan soğurum diye
garanti işleri motor ömrü filan bir yana parasını fazlasıyla hak eden bir makina bence
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
abi hayırlı olsun 2006 model ve 2450 km süpermiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)