hayırlı olsun arkadaşım gerçekten güzel seçim.Allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun arkadaşım gerçekten güzel seçim.Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun...
Kazasız belasız srüşler...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hayırlı olsunnnnnn..
kazasız sürüşlerrrr....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
HAyırlı olsun Hasan kardeşim.HAtırlıyorum makinayı,Güngör bizimle gidip gelmişti Ağva'ya.Oradaki kullanımını gördüğüm kadarıyla tertemiz bişey aldın kendine.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yavaşların çekirdek kadrosu hızlanmaya başladı,kalıcaz yine arkada.Acele çözüm bulmak lazım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
:D:D:D yok be abi henuz hizli gruba gecemedik de olsa olsa yavas grubun onu
valla iyi kaciyo ama makina,kuzenle birlikte silivriye 120 nin altina dusmeden problemsiz gittim! bi kac kez 140 gordum bide 150 yi gordum cok kisa bi sure!
ama iyi yha yol tutusu,guven veriyo yani!
he bu arada ilk kazamida yaptim :D ama 5 kurus masrafsiz bi kaza
silivri giselerde kgs ye malum biraz hizli girince duramadim su yan acilip kapanan direge carptim,ama allhtan yapli yapmislar ne bana ne motora zarar vermedi! :D:D:DD:
Hasan, sana ulaşamıyorum, ev telefonundan da aramak istemedim. Satış için yarın beni arar mısın.
hasan yenimotorun hayırlı olsun güle güle bin
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
tabi abi yha...bnm avea yi kapattimda bugun turkcell i taktim,ksra bakma abi yha aklima gelmedi bugun motorla gezmenin heyecani arasinda
ok. yarin hallederiz onu! ben ulasirim sana!
hayırlı olsun gulegule kullan.
Vay Hasan'a bak,hızlı gidemiyomuş.Oğlum napıcan daha?Düne kadar,"Abi bu senin motor niye hızlı gidiyo?" diye soruyodun.Yaptığım hızda en çok 90km/h blemedin 100km/h.Şimdi 150'yi yeni gördüm diyosun.
Şaka bi yana dikkatli ol kardeşim.Biraz daha motora alışta sonra basarsın.Havalar düzelsinde yine beni yakalamaya çalışıp durursun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)