Geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Geçmiş olsun hocam bazen aynı hatayı bende yapıyorum.Arkamdan nasılsa biri gelemz diyorum ama tam dibimde baska bir motorlu arkadaş olabiliyor.Üzücü bir olay sağlık olsun.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
çok sağolun MT dostlarım
allah sizlere kaza bela yaşatmasın inşallah
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Kardeşim Alper, büyük geçmiş olsun, nazarlık kalsın işallah. Korumaların faydalarını görmüşsün her zaman dediğimiz gibi...
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
geçmiş olsun kardeşim
ucuz atlatmışsın yinede
ben yağmur,çamur, kar demeden yaz kış motosikletle gider gelirim işime.
en çok korktuğum, ev dönüşü kalabalık trafikte cambazlık yapan, nezaman nereden geleceği belli olmayan kuryeler malesef.....
meslek gereği süratli olmaları başka, trafikte yaptıkları bir başka
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
geçmiş olsun dostum Allah tan sende bişi yok
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Geçmiş olsun arkadaşım...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
geçmiş olsun birader ALLAH beterinden saklasın bende dün bir tipoya gömdüm yere yağ dökülmü öndeki rahatsızda ani fren yapınca ama ne hikmet bena bişey olmadı onun boyası çatladı birde azarladım adamı
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
Alper üstad geçmiş olsun ....
Allah korumuş seni MT ye ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
geçmiş olsun tecrübe tecrübedir.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Geçmiş olsun Alper..
Emniyet şeridine dalış yapmak her zaman tehlikeli.. Her seferinde bakarsın bakmadığın bi zamanda yapışırsın..
Anlattığın kadarıyla oldukça şanslıymışsın ve ucuz atlatılmış bi kaza gibi görünüyo..
Kurye arkadaşta da sorun yoksa gayet iyi..
Görüşmek üzere..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
alperim büyük geçmiş olsun..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
öncelikle tekrar geçmiş olsun da . ah diyorum be alper sana emniyet şeridinde bu kaçıncı kazan.insan öncekilerden ders alır çok hızlı gidiyorsun çok, hep kızıyorum sana biliyorsun.
yavaş git hep git.
sağolun arkadaşlar iyi niyetleriniz ve temmenileriniz için çok teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper abi gecmiş olsun ben RoS bu seferrde değişiklik olsun gecmiş olsun ))
Allah uslandırsın, her ikinizi de...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)