Orman yolunca kaza yaptık :(
Reklamlar
-
Bugün arkadaşımla pinkiğe gitmeye kalktık bulunduğumuz köye 20-25 km arkadaşımın yeni 150 utsi ile şelaye gidiyoruz yolda yağmur başladı giderken hiç bişey yok sadece biraz yağmur ciseliyodu ayıptır sölemesi tam ızgaraya başlıcaz :D sağanak yağmur başladı ateşi bile yakamadık stablize yolda geliyoruz ben kulanıyorum yolda su birikintisi oluşmu yaklaşık 20-25 cm bende kaptırdım biran önce dönmek için 40-50 ile giderken birintiye girdik tekerin nereye bastığını görmüyorum birden ön teker taşa takıldı ve güm yere 20-25 cm suyun içine düştük üst baş komple su kaskın içi bile su doldu neyse motoru kaldırdık çıkartıcaz motor çalışmıyo o bataklıkta+sağanak yağmurda buji piposunu söküp kuruladık zorla çalıştırdık motoru yola devam ettik bacağım hala ağırıyo 2 yıldır motordan düşmüyodum en kötü kazamız böyle olsun kazasız sürüşler tekeriniz düz bassın
Reklamlar
-
geçmiş olsun...motorcu olduğumdan yağmurdan oldum olası nefret ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bende bugün fuara 15 dk kala kaza geçirdim.kötü bir an oldu...hatırlamak bile istemediğim için hiç konusunu ile açmıyorum pek
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bugünden itibaren bende nefret ediyorum
playboy_77 adlı üyeden alıntı
bende bugün fuara 15 dk kala kaza geçirdim.kötü bir an oldu...hatırlamak bile istemediğim için hiç konusunu ile açmıyorum pek
geçmiş olsun...
-
-
Yağmurdan nefret etmek işi çözmüyo arkadaslar. Pireye kızıp yorgan yakmak gibi bi şey olur o zaman. Yağışlı hava motor kullanmak için ideal olmuyor tabi ama şartlara göre durumumuzu ayarlamak daha akıllıca olur.Acele etmektense biraz beklemek veya düşmektense yavas yavas gidip ıslanmak daha iyi olurdu. Geçmişler olsun.
-
Geçmiş olsun kardeşim....................
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
bende anlamadım ki su birintisine daldık artık en sonlardayız tam yırttık diyodum hiç anlamadan ağızım burnum su içinde kaldı :(
-
Allah beterinden korusun, geçmiş olsun...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Birşey olmaması sevindirici.. Düşülecek tabii. Ama usulunce..
Ben de Metehandros gibi yağmurdan nefret ediyorum, ama yazın susuz kalmamamız için biraz yağmur şart..
Üç boyoz bir kola
-
-
gecmis olsun allah daha kötüsünden korusun
-
gecmıs olsun kardes herkesın en kotu kazası bole olsun...playboy_77 kardes sanada gecmıs olsun umarım bısıyın yoktur...
-
-
geçmiş olsun zaman geçtikçe unutursun vede bakmışın geçmişe
sana ileride çok komik gelir bu durum
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
Geçmiş olsun.....................+25
-
geçmiş olsun arkadaşım....
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
-
Bununla geçmiş olsun.
"Dibi görünmeyen suya basılmaz" hesabı ne durumda olduğu bilinmeyen yolda temkinli olmalı
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
geçmişolsun kardeş
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
geçmiş olsun dostum enkötü kazanız böyle olsun beterlerindin saklasın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)