geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
Arada düşmek iyidir adrenalin oluyo
1 hafta kadar önce yamaha ile sürüklenmiştim bende hatırlıyosan
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
geçmişolsun
daha dikkatli olmak lazım yağışlı havalarda! dibi görünmeyen birikintilerden herzaman uzak durmaya çalışsakta oluyor bazen böyle aksilikler.....
Beterinden korusun allah hepimizi.
Dostum, geçmiş olsun. Bende enduro var. Süspansiyon 300 mm stroku var ama bu şekilde bile derinliğini bilmediğim su birikintisi kar birikimden mümkünse geçmem. Küçücük bir tepe var arkasını görmeden üstünden zıplamam.
Aslında sizi yağmur değil, yağmurdan oluşan su birikintisinin sakladığı çukur düşürmüş. Alışırsanız, yağmurda sürüş başka bir keyif olabilir.
Hocam enduroya ve enduroculuga hoş geldin. Tekrar geçmiş olsun.
En kötü kazan budur ya inşş.Geçmiş olsun yağmurlu havalarda 4 kat dikkat etmek lazım yola
en kotu kazan bu olsun, gecmiş olsun, ben gibi yeni motorculara da bu başlık yamurda giderken dikket edilecekler listesini olusturmakta örnek olsun.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
geçmiş olsun arkadaşlar dikkat dikkat dikkat her zaman
geçmiş olsun dostum bende daha yeni kaza yaptım büyük bi aracın olmadığı yerde düştüm. walla böyle durumlarda bacağından cok motorun üzerindeki cizikler içini yakıo. valla bir haftadır bacağımın üzerine oturamıorum ama içimi yakan o deil.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
ben tavsiyede bulundum eleştirmedim.yoksa zaten arkadaşların günü rezil olmuş ve acı bir tecrübe yaşamışlar.ben yağmurda bu kış bir kaç kez sürdüm.dibini görmediğim yerde yolumu değiştirdim(asvaltta da logar kapağı,su tasviye olukları vs vs var.)
yoksa belediyenin açık unuttuğu kapağa düşme haberine konu olursunuz.
ha bir şey daha ben bir yere giderken yağmur serpiştirmeye başladıysa bir başka zamana der geri de dönerdim o ayrı mevzu.
ormanda logar kapağı ne arasın? bizim gittiğimiz yerde başka bir alternatif yolda yok sadece tek orman yolu :(olsun sen olmayan yoldan geçerdin bizim yerimizde olsan malum açık logar kağağı falan vardır şimdi ormanda
geçmiş olsun arkadaşım insan motorada üzülüyo ama kendime daha çok üzülürüm ben Dünya malı Dünyada kalır ...
kardeş geçmişolsun tecrübe tazelemişsin neyse fazla bir zarar görmemişsin kazasız sürüşler
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
abi böle yollarda temkinli olacaksın kaza geliorum demez
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Geçmiş olsun arkadaşım ,kötünün iyisi sizde kalıcı hasarlar olmamış neyseki,
sonraları komik bir anı olarak belleğinizde kalsın ve en son kazanız olsun
geçmiş olsun dostum sağlık olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Geçmiş olsun.Ben ilk birkaç düşüşümü hatırlar ve hep gülerim.Ormanda ıslak yeşillik üstünde arka tekerin kayması ve ön tekerle yer değiştirmesitaş arasına ön lastiğin girip motorun yatması gibi hep düşük hızlarda olmuştu.Vizenin neresindensin bu arada?
arkadaşım üzdümse özür dilerim.alternatif yoldan neden gittin gitmedin dibine neden baktın bakmadın diye yargılamadım seni.mesajımı tekrar okursan zaten ne kadar büyük sıkıntı yaşadığınızı ve acınızı deşmek gibi bir derdim olmadığını da yazdım.diğer yazdıklarımsa kendi tecrübelerim(zamanında bisikletle logar deliğine takılıp düşmüştüm o gün bu gündür suyu gördüğümde tırsarım.)
arkadaş bana mecbur kalırsın kalmazsın gibisinden yorumda bulununca kendimden bahsetme ihtiyacı hissettim.
ha bir artı daha ekliyeyim sizdeki cesaret bende olsaydı asvalt sürücülüğünü değil araziyi tercih ederdim.zaten ben kuru asvalt binicisiyim .yağmuru bırak ıslak zemini görünce yol değştirirrim.orman dağ toprak vs almiim ben kuru da olsa gitmem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)