teşekkürler arkadaşlar daha iyileri size olur inşallah..
teşekkürler arkadaşlar daha iyileri size olur inşallah..
Harbiden de sankı sıfır mış gibi güle güle kullan cok karlı bı alis veriş olmuşş Hayırlı olsun kazasız belasız innşş..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hayırlı uğurlu olsun çok temiz duruyor gerçekten bizde aradığımızda umarım temiz bulabiliriz :D
hayırlı olsun .....................
Yamaha XJ6 Naked
hayırlı olsun motorun temize benziyor kazasız sürüşler
hepinize teşekkür ediyorum...
Ya hayret ediyorum 3 senelik motor nasıl bu kadar temiz kullanılmış heralde kapalı yerlerde sürülmüş lastiği falanda hiç patlamamışş
Yalnız hayırlı olsun bayaa temizmiş
güzelmiş kazasız belasız kullanırsın inşallah hayırlı olsun
güle güle, kazasız belasız kullanabilmen dileği ile.. kız gibi motosiklet almışsın
sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.. şans işte bulduk titiz adamın birini
hayırlı olsun.. güle güle bin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
harika görünüyor güle güle bin fiyatıda çok uygun geldi bana
İki kişinin bindiği motor değildir.
ya motoru ciddi ciddiinceledim .. bu motor nası 2005 anlamış değilim nasıl o km yi yapmış onuda anlamadım.. bu kadar temiz .. acente aldım desen yedirirsin o kadar yane.. neyse hayırlı olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
valla helal olsun bu motorun o ilk sahibine mağazaya koy sıfır diye sat ayrıca çok iyi fiyata almışsın hayırlı uğurlu olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)