allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. ya bu ehliyet işi sadece söylenti değilmiydi? yarın son gün mü? bende kayıt olsam iyi olucak sanırım
Motorun da yeni yasamız hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim, ne kadar kolaydı ehliyet almak... Trafik kazalarının biraz olsun önüne geçilir umarım bu yasayla. Sana da kazasız sürüşler arkadaşım.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
hayırlı olsun ::::::::::::::
Yamaha XJ6 Naked
Bildiğim kadarıyla ses;motor sitili(v2,paralel2,sıralı dört..) kompresyon oranı,silindir kaplaması,egzost vs. etkenlere bağlı oluyor.
Bende alıyorum motosiklet..topikde açtım pek ilgi görmedi nedense bir iki resim ekleyim bari resim olunca hit yapıyor şaka bir yana arkadaşlar ben halen tdm kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum.Arkadaşın izniyle burayada linki atıyom.ilgilenen dostlara şimdiden teşekkür ederim.
bir ikide foto koydum bi bakın isterseniz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tdm-850-a.html
http://www.endurocu.com/modules.php?...rticle&sid=386
1 Nisan'da başlıyormuş bu linkte yazdığına göre. Ağlama ağlama, ama bir an önce başvur yine de.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
vallahı kardesım mt dekı degerlı kardeslerım yapması gereken butun uyarıları yapmıslar sana bızede gule gule kullanmak nasıp etsın demek dusuyo aman dıkkatlı ol aramızda olyeter kardesım yolun hep acık olsun
ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız sürüşler
Senin anlamadığın ehliyette 125 cc falan yazmayacak. Sınırlama getirilecek. Neden yolladığım linke bakmıyorsun.. Okusana yaww..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Motorunuz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Yüksek hacimli olması ve ilk motor için biraz ağır olması bir dezavantaj ama umarım bu süreci sıkıntısız aşarsınız.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hayırlı olsun iyi bir seçim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)