Veee yeni motorum :) 151 rs 2006 siyah-gri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
üzüldüm! plakan yok + ehliyetin yok + kaskın yok + korumaların yok.
başına iş açma 16 yasındasın yazık olur.. şeytan sizlerin içine daha kolay giriyor dikkatli ol!
Güle güle bin allah kaza bela vermesin ama binmemeye çalışsan daha iyi olur... Aileni üzme.
-
hayırlı olsun kardeşim ALLAH kaza bela vermesın
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
başına iş açma 16 yasındasın yazık olur.. şeytan sizlerin içine daha kolay giriyor dikkatli ol!
Güle güle bin allah kaza bela vermesin ama binmemeye çalışsan daha iyi olur... Aileni üzme.
tşk ederim de ehliyet hariç diğerleri var.. plakalık düşmüş , koltuğun altında taşıyorum. kask - korumalık da var. önce onları almıştım zaten. dışarısı da yağmurluydu , sadece resim çekmek için indim garaja. o yüzden böyleyim neyse iyi dilekleriniz için teşekkürler. zaten hız merakım falan da yok
-
hayırlı olsun dikkatli kullan korumalara önem ver...!!
-
hayırlı uğurlu olsun biraderim........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
2. fotoda ön tekerin duvarda ne işi var onu anlayamadım,
hayırlı olsun ;)
-
teşekkürler mete abi... sağolasın mutluluğumu paylaştığın için..
@neversoft
aslında bende anlayamadım aldığım arkadaş yaptı bende çekeyim dedim fotosunu yoksa yapamazdım zaten kendim.. çok fazla acemiyim.. ara sokaklara bile zor çıkıyorum
-
+1 ALLAH Kaza Bela Göstermesin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Hayırlı uğurlu olsun. Dikkatli kullan dönerken ön frene basma yeri öpersin. Her scootercının başına gelmiştir.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
Hayırlı olsun kardeşim.... Güle güle kullan...
-
-
Hayırlı olsun. Lütfen ehliyetini cebine koyana kadar trafiğe çıkma, trafiksiz alanlarlarda bin, alıştırma yap zaten 1 senen kalmış. Diğer gerekli şeyleri tamamlamışsın zaten onlara söyleyecek bir şey yok...
-
@dgrmr
teşekkür ederim. zaten motor bahçeşehirde. burası ayrı bir şehir gibi.. polis yok , jandarma var. ekşın yapmazsan ehliyete gerek duymuyorlar yani ehliyeti alana kadar buradan çıkma şansım yok zaten çıkmam da o ayrı mesele.. bol bol alıştırma yapıyorum. iyi dilekler için tşkler.
-
Mersin İl Temsilcisi
aynen katılıyorum... artı hayırlı olsun kardeşim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
hayırlı olsun aynından benimde vardı kullanımı çok kolaydır yanlız ıslak zeminde motoru hafif de olsa yatırma sakın aynen yerdesin aman diym..
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasızz..
-
@ozzy73 , tubis , GKN
iyi dilekleriniz için tşkler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler