hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim şimdiden
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim şimdiden
Drift Religion
fatih şubesi
hayırlı olsun güle güle kullanırsın inş.
Sana bu motoru 8 aydır kullanmış vede hala kullanmakta olduğum için bi kaç öneride bulunacağım....
1-frenlemede arka freni%65 ön freni %35 ön fren sağlıklı değil..
2-posterlerde racinglerle virajları yatanları görüpte sakın deneme arkasını bir anda atıyo motor
3-kalkışlarda bir anda gaz kolunu sonuna kadar çevirme motora zarar verir ve yakıt masrafını arttırır
4-arabalarla mesafeni iyi ayarla yerde toz olsa bile mesafeni ayarlamadıktan sonra tıklarsın birine
5-yrn hemen servise git yağını falan değiştirsinler gerekli kontrolleri yapsınlar(mondıal servisinden beklenmez ama)
6-her zaman 97 oktan almanı tavsiye ediyorum
benim söliyeceklerim bu kadar bende ehliyetsizim ama BİLİNÇLİ EHLİYETSİZ!!! biriyim....benim ehliyet almama 1.5 sene var daha (17.09.09)
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Hayırlı olsun güle güle kullan...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@GorkeM , kimi
sizlere teşekkür ediyorum
tşkler seni uzun zamandır görüyorum bende.. zaten hemen hemen aynı tarihte alacağız ehliyetleri.. benim de 12.12.09 da 17 olacak. alalım ehliyetleri , birlikte dolaşırız falan avcılardayım ben motor bahçeşehirde. önerilerin için de teşekkürler.
hayırlı olsun gulegule bın.
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin tekerini düz bastırsın plakayı da tak motora polis plaka olunca fazla seslenmez motoru da güzelce sil derim sonuçta o seni temsil ediyor....
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
hayırlı olur inşallah senin için. Allah kaza bela vermesin.
kkorhann34 97 oktan benzin gereksiz.
KIRMIZI BOĞA..
Hayırlı olsun ma dıkkat ett bılıyon cın motosu bunlar masraf etme benım gıbı 1,500 motora 750 ytl masraf ettım adam edemedımm ona yanarımm
korhancım 1. şıkkını doğu bulmuyorum artı 6. şıkkında da 95 oktan yeterlı 97-98-100 oktana hiç gerek yok.
artı bilinçsiz ehliyetsiz diye bir şey yada kavram yok
canım bu arada yenı motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş. ama altındakıne güvenme sakın dikkatli ol..
hayırlı olsun
bu arada motorun cok pis ya bi yıka valla
bence arka fren daha tehlikeli on daha saglıklı
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
AKB vermesin ayrıca ucuza almışsın güzel sakın yeni aldım gücünü deniyim heveslerine kapılma
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
tüh neyse keşke o paraya gidip bisiklet alsaymışsın yanlış anlama sen kullanırsında o paraya bile yazık o motora
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
yorumlar için çok teşekkürler... evet motor çok pis çünkü 2 aydır yatıyordu arkadaşın annesi okul olduğundan ve havaların soğuk olduğundan çıkarmıyordu da
aman tanrım annesi dedi yaa
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hayırlı olsum allah kaza bela vermez inşallah
fotolarına ilk baktığımda o morotun neden onu duvarda diye düşünmüştüm ama
gereken açıklamayı yapmışın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
@efendy_iso
öncelikle teşekkür edeyim. abi valla 151 rs topiğini didik didik ettiğimde çok görmüştüm
Evet...Hayırlı olsun paşam..
Motorlanman bizi sevindirdi..Bide ehliyetlenirsen daha çok sevineceğimizide bilmelisin..
Allah seni ailene ve sevdiklerine bağışlasın...
Dipnot: Bahçeşehir trafiğe kapalı bir alan mı?...Kanuni yönden yani..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
@muratgergerli
şöyle anlatayım ;
bahçeşehir dediğimiz yer , istanbulun güney tarafında olan bir yerde (e5 üstü) boş bir devasa arsaya yeni bir şehirin kurulması gibi birşey.. her bir tarafı kapalı gibi bişey. yani bir nevi ATLANTİS istanbulla uzaktan yakından alakası yok gibi polislerin girişi yasak. jandarmalar bakıyor. jandarmalar da ehliyeti sorun etmiyorlar nedense.. durdurunca kaskın varsa bişey demiyorlar.. zaten durdurduklarında aferin böyle uslu uslu sür diyorlar tabi uslu sürüyorsan
Google'a girip görseller'de bahçeşehir diye aratırsan birkaç foto çıkar.. görürsün nasıl bir yer.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)