VINVIN(Hande)Kardeşimize Geçmiş Olsun Ziyaretine Davet!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun deyince korktum birden Hakan abicim.İnşallah büyük bir rahatsızlığı yoktur Hande'nin.Sitemizin meleklerinden biridir kendisi.Allah'tan acil şifalar diliyorum.Eğer kararlaştırılan tarih,çalışma takvimime uygun olursa kesin gelmek isterim.Hatta tek ziyaret değilde farklı tarihlerde bile ziyaret organize edilebilir.Tekrar çok geçmiş olsun Arkadaşım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Benim için birisi öpsün, bol bol sarılsın... Özge'ye de selamlar...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
Hande kardesimize gecmis olsun dileklerimle beraber,en kisa surede eski sagligina kavusmasini diliyorum...
-
geçmiş olsun .....................
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
çok geçmiş olsun hande cabuk kalk ayaga 2 senedir yaprak sarması bekliyorum
-
kendisini tanımasam da çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
-
jameika34 adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 4 aydır ayaklarınla ilgili(ameliyat oldu) problemlerinden dolayı hasta yatağa mahkum olup ve hala fizik tedavisi süren arkadaşımız ve benimde çook sevdiğim, çok iyi kalpli, yardımsever VINVIN(Hande)'ı evinde MT ailesi olarak ziyaret etmek istiyoruz. Bu ziyaretimize katılmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Gerçekten kendisi çok mutlu olacaktır onun için katılımlarınızı bekliyorum.
Hande'cim biran önce iyileş çünki senide aramızda görmek istiyoruz
Not: Ziyaret tarihi tam kesin olmamakla birlikte tahmini bu hafta (pazar) sonu yada gelecek hafta sonuna ayarlayalım (birlikte karar verelim).Tabiki Hande'yede sorup müsait olduğu günü öğreniriz.
Oturduğu yer Suadiye bunuda bilgi olarak yazmış olayım.
jameika hoca vallahi darıldım sana...vınvının siteden bir şekilde koptuğunun farkında herkes ama özel nedenleri vardır diye düşündüm ve canı sağolsun dedim...bu durumdan bihaberdim...keşke daha önce bizle paylaşsaydın be hocam...belkide kendisi istemez bu durumun bilinmesinden ama kulağımıza birileri fısıldamadı...vınvın dünya tatlısı biri...kardeşi too..
Allahtan şifa dilerim ...
fırsat olduğunda mutlak geleceğimi bilin...bu hafta sonu arkadaşlar Bahçelievler çocuk yurduna gidecekler...tabi ben bilmem herşeye uyarım...gidenin peşine takılırım...
ama ev ortamında kalabalıkda olmazki...nasıl olcak ..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hande ile ben zaten tel'den konuştum.böyle bir ziyaretin rahatsızlık boyutunuda düşünmedim değil. Kendisinin asla bu ziyaretten dolayı bir rahatsızlık duymayacağını ve çook sevineceğini ima etti. Amacımız zaten rahatsızlık vermek değil onu hasta yatağında kısa bir ziyaret etmek. Ziyaret tarihi birlikte karar verelim sadece gün olarak Pazar'a denk gelsin Hande için daha uygun olduğundan dolayı.
-
handeye burdan geçmış olsun. umarım bır an önce eski sağlıgına kavuşur. tarih uygun olursa bende gelmek ısterım.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
ÇoK ÇoK Geçmişler olsun ................. :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
-
Vıvvın(hande) kendisini şahsen tanımasamda, jameika34(hakan) sayensinde çok tatlı ve yardım sever biri olduğunu biliyorum.böle bir organizasyonda bende olmak isterim.handecim allah acil şifalar versin.inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kovuşman dileğiyle,
sudenaz,
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
-
Aslında haftaya pazar olsun rahat olsun...
Bu pazar bir ziyaretimiz daha var...
Bende katılmak isterim...
çok geçmiş olsun
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Bu hafta sonu istanbuldayım... eğer organızasyon yapılırsa size katılabilirim...
benim de çok sevdiğim bi arkadaşıdır kendisi... büyük geçmiş olsun..
olmadı gelince ararım artık
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Aslında haftaya pazar olsun rahat olsun...
Bu pazar bir ziyaretimiz daha var...
Bende katılmak isterim...
çok geçmiş olsun
hakikaten aptisin yani haftaya ne var sence geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
O zaman fuardan sonraki hafta olsun derim ben...
Bende geçmiş olsun deemk ve tanışmak istiyorum çünkü...
ama uymazsa ben bir ara kendimde ziyarette bulunurum...
Geçmiş olsun dileklerimi iletirsiniz...
Fuar kousuna gelince bende pazar günü sabah saatlerinde fuarda olmicam tedavim olacak çünkü... ancak akşama orda olacağım için ona göre kafamda program yapmışım pardon..
Hem ben böle aptilikler yapmazsam siz nasıl eğleneceksiniz
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)