VINVIN(Hande)Kardeşimize Geçmiş Olsun Ziyaretine Davet!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence Kombiye Gidelim Ben İİ Sayılırım
-
İki iyi niyetli,sevecen ve misafir perver(Hande ve özge) çok teşekkür ederim.Rahatsız olmalarına ragmen bizleri evlerine davet ettiler.her ikisinede tekrardan geçmiş olsun,en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle,
handecim bişeye ihtiyacın olursa bizler burdayız.
Kombi faciasından sonra sanada geçmiş olsun efedrin
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
-
jameika34 adlı üyeden alıntı
Bu ziyaretimize bizlere eşlik eden Başta Ümmet Abimize ve sırasıyla İhsanhakan,Pınar,Sunedazzz,Gökhan,efedrin,marv ve ben jameika34 teşekkür ediyorum.(Kendimede bu arada teşekkür etmiş oldum
)
Rahatsız olmalarına rağmen bizleri evlerine davet eden, ikramlarda bulunan
Vınvın(Hande) ve Kırmızı(Özge) kardeşlerimede biran önce eski sağlıklarına geri dönmelerini temenni ediyorum. Biran önce iyileşip aramıza katılmanızı bekliyoruz haberiniz olsun.
Not: Biz Hande'ye geçmiş olsuna gittiğimizde
Özge'ninde bir rahatsızlıkdan dolayı ameliyat olduğunu öğrenmiş olduk fakat o hemen iyileşmiş allahtan herikisinede geçmiş olsun dileklerinde bulunduk sizler (gelmek isteyipte gelemeyenler ve geçmiş olsun dileklerinde bulunanlar) ve kendi adımıza.
nazar yok derler...olmamıı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Handecim daha önce geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama tekrar tekrar geçmiş olsun
-
SUDENAZZZ adlı üyeden alıntı
İki iyi niyetli,sevecen ve misafir perver(Hande ve özge) çok teşekkür ederim.Rahatsız olmalarına ragmen bizleri evlerine davet ettiler.her ikisinede tekrardan geçmiş olsun,en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle,
handecim bişeye ihtiyacın olursa bizler burdayız.
Kombi faciasından sonra sanada geçmiş olsun efedrin
Cok Tesekkur Ederim Benide Düşündünüz Eksik Olmayın Bende ii yim
-
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Biz herkesi temsilen gelelim kuzuyla sana hasta ziyaretine..
Çay demlersin dimi
Tabi Tabi Yanına Börekte Acarım
-
ne oldu ya birşeymı oldu eksik kalmıyalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)