gelmeyi çok isterdim ama malesef çalısıyorum. patron salarsa gelirim abicim bi şekilde gelemesemde hande arkadaşımıza çok geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim
gelmeyi çok isterdim ama malesef çalısıyorum. patron salarsa gelirim abicim bi şekilde gelemesemde hande arkadaşımıza çok geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bugün toplaştık 8 kişi vınvın(handeye) gitmek için gerçi 20 kişi yazdırmış ama biz 8 kişi buluştuk,ama olsun gelemeyenlerin mutlaka önemli sebepleri vardır,biz onların selamını vınvın ve kırmızı kardeşlerimize ilettik.önemli vakitlerini buziyarete ayıran: ihsan hakan abime,jamayka34 ve sudenasa,gkn ve pınara,marv a efedrin e çok çok teşekkürler.hande ve özgeyede bizleri sıcak ve hoşgörüyle karşıladıkları için candan teşekkürler onları böyle mutlu görmek bizleri çak sevindirdi.buarada kırmızı(özgede )ameliyat olmuş herikisinede çok geçmiş olsun.resimlere gelince motorlardan başlayalım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
tekrar bak
bugün toplaştık 8 kişi vınvın(handeye) gitmek için gerçi 20 kişi yazdırmış ama biz 8 kişi buluştuk,ama olsun gelemeyenlerin mutlaka önemli sebepleri vardır,biz onların selamını vınvın ve kırmızı kardeşlerimize ilettik.önemli vakitlerini buziyarete ayıran: ihsan hakan abime,jamayka34 ve sudenasa,gkn ve pınara,marv a efedrin e çok çok teşekkürler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hande ve özge arkadaşlarımıza tekrar geçmiş olsun.herşey için tekrar teşekkürler!
Drift Religion
Hande kardeşimize derken Özge kardeşimizde bize sürpriz yaptı,her ikisinede tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda aramızda görmek ümidiyle sevgiler
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Tekrar çok geçmiş olsun...
Başka bir organizasyonda görüşmek üzere
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
bende gelmek istemiştim ama kısmet olmadı tekrar geçmiş olsun
umarım en kısa zamanda sağlığınız'a kavuşursunuz
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Gittik gördük selamlar götürdük selamlar getirdik.. Ama Handeye doyamadık.. O sebeple hemen iyileşip, ivedi gezilere katılması emrola!!!
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
MT Net Kraliçesi...Tek Hanımefendisi Vınvın...(diğer bayanlar duymasın çaktırma..ara gaz ambiansı..)fotolarda seni görünce çok mutlu oldum...
herşeyde bir hayır vardır...sabret...
beni soracak olursan haylaz afacan mete handro kardeşin...sen iyi ol yeter bize yeter...
kırmızıyada selamlar...
bugün misafrim geldi Gültepeye...ona uğradım...he daha önemli değildi ama uzaklardan geldi eleman...af dilerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyi güzel hoşta gitmişsiniz ziyaret etmişsiniz
ama arkadaşlar benmi yanlış görüyorum yoksa ziyaret tarihi 30 nisan diyoo sizin ziyarete gitme tarihiniz 30 mart bu nasıl iş hani ya bende yanlışlık var yada sizler erkenden bir gidip görelim falan mı dediniz
ben anlamadım bu işi
açılan tarih ve gidilen tarih de bir sorun var
yada bende kocaman bir sorun var kaç kere baktım çünkü
genede çokkk geçmiş olsunnnnn
şimdi bir arka sayfaya baktım orda 30 mart yazıyoo ama ana sayfada başlıkta 30 nisan
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
yalnız ziyaret tarihi 30 nisan yazıyomuş msn i açtıımdan beri herkes neden 30 martta gittiniz diyo
30 nisanda tekrar handelerdeyiz, zati kekle poğaçanın tadı damağımda kaldı
GKN MOTORS
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bugun ziyarete gelen , gelmek isteyipte gelemeyen herkese cok tesekkurler..
Ablam için cok guzel bi moral gunu oldu
tabi benim içinde
bizim kızın daha iyileşmesine var ne zaman isterseniz gene beklerizz
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)