Evet arkadaşlar liste son şekli ile görüldüğü gibidir. Listede adı olupda gelemeyecekler yada Listede adı olmayıp gelmek isteyenler varsa lütfen belirtsinler. Duyarlılığınız için teşekkürler şimdiden.
ziyareti maalesef bi gun itibariyle kaciriyorum. ben pazartesi gunu istanbulda olucam buyuk ihtmalle. eger istanbu da olsaydim bende gelmek isterdim.. handecim com ama cok gecmis olsun bi an once iyilesmen dilegiyle...
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
yarından sonra handenin yanına gidiyoz yokmu başka gelen elleri görelim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hande kardeşimize tekrar geçmiş olsun biran önce iyileşmesi eski halini alması dileğiyle.fakat ben gelemiyeceğim
Çok isterdim ama çok uzaktayım.
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
kesinlikle katılmak isterdim.. amma velakin uzaklardayım bende..
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
VınVın kardeşimiz iyileşsede bizleri otomopili ile desteklemeye devam etse keşki Vallah Hızır Gibidir kendisi. Özge zati ona bakar merak etmiyorum o yüzden
Hadi kıslar yaa, daha Mangal Yapacaaazz
Poturdak
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
evet yarın handeye ziyarete gidiyoz yokmu başka gelen
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Sevgili Hande tekrar geçmiş olsun yarın ki ziyarete malesef gelemeyeceğim
arkadaşlar beni beklemeyin soğuk algınlığım sebebi ile evde istirihat etmekteyim
yarına düzelicek gibi değilim benden slm söleyin.
Arkadaşlar çok üzgünüm ama yarın turum olduğu için gelemiyorum,lütfen tarafımdanda geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
benm yerimede geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim bu seferlik gelemiycem :(
Cbr 125 :bounce:
Kuzum yok listede.. Onu da eklermisiniz bi zahmet..
Bide marv, bide efedrin, bide mhrrmkpnr
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
benide ekleyin müsait olursam orda olacağım
Drift Religion
fatih şubesi
Bu aralar gelicem deyip gelmediğim baya bir aktivite oldu ve güvenilmez bir imaj çizmeye başladığımı biliyorum.Bundanda çok büyük bir rahatsızlık duyuyorum ama beni biraz olsun tanıyanlar isteyerek yapmayacağımı tahmin ederler.Bu kadar laf ebeliğinden sonra ağzımdaki baklayı çıkarıyorumİş sebebiyle yarın Hande'yi sizinle birlikte ziyarete gelemiyorum.Bendende selam söylerseniz minnettar kalırım.Listeden takma adımı silerseniz sevinirim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bi aksilik olmadığı sürece bende geliyorum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
çok geçmiş olsun bende yanınızda olmak isterdim ama malum askeriz
bende geliyim inşallah yağmur yağmaz bi aksilik olmazsa orda olmaya çalışacağım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)