hande geçmşi olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah bu gün sana yarın bana birbirimize destek olmalıyız..
tekrar geçmiş olsun..
hande geçmşi olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah bu gün sana yarın bana birbirimize destek olmalıyız..
tekrar geçmiş olsun..
kendisini tanımasam da çok geçmiş olsun dileklerimi buradan iletiyorum
eğer bu ziyaret gerçeklerşirse orda olmaktan herkez gibi bende mutluluk duyarım
bir an önce sağlığına kavuşman dileklerimle
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Geçmiş olsun Hande..
Haberim yoktu, daha Özge'nin rahatsızlığı zamanında kalmıştım ben
Umarım bir an önce sağlığına, bildiğimiz, alıştığımız neşene kavuşursun
...da böyle kalabalık bir ev ziyareti acayip olmaz mı? Moral olacaksa herşeye varım da ulaşımı zorlamayacak yakın bir yerlerde desek "Geçmiş Olsun"umuzu, hem daha az yormuş olsak daha iyi olmaz mı?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
çok gecmiş olsun hande en kısa zamanda sağlığına kavusman dıleğıyle
selamlar
tansel
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Pınar'cım haberleri olmayanlarında haberleri olmuş olsun diye sanırım yazdı Hakan. Tabiki rahatsızlık derecesinide düşünüyoruz herkes gibi ama Hande'nin çok sevineceğini ve mutluluk duyacağını bildiğimiz için çok fazla yormadan ziyaretimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Orada görüşmek dileğiyle canım
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
hande çok geçmiş olsun ya daha yeni görüyorum ben topiği.umarım en kısa zamanda iyileşirsin
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim
Sizleri görmek bize ( kırmızı-özge ve bana ) yorgunluk değil büyük bir mutluluk verecekir. Dediğim gibi ben hep evdeyim sizin için uygun olan tarih ve saat benim için de uygundur Ne de olsa sitemizde marifetli kızlarımız var, çay kahve servisinde kırmızıya yardımcı olurlar
İyi dileklerini ileten, gelmek isteyen herkese tekrar teşekkür ederim. Hepinizi çok özledim
eeee bizde geliyoruz ozaman bizlerde sizleri özledik
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Geçmiş olsun dileklerimizi iletin arkadaşa...
hande kardeşimize geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşmesi en içten dileklerimizdir
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hande kardeşime selam olsun ve geçmiş olsun en kısa zamanda MT ailesine dönüşüğnü bekliyoruz
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Hande kardeş.Görüşmek üzere.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hande arkadaşımıza büyük geçmişolsun
Kendisini ziyaret ederek yalnız bırakmayan arkadaşlarımızın da ayaklarına sağlık.... MT Kardeşliği işte..
Hande abla geçmiş olsun. Tanımasamda gıyabında tanımış olmam bile tanışıyor olmakla eşdeğer sanırım. Eğer babam getirirse bende seni ziyaret etmek isterim. Sen yinede çabuk iyileş.
gecmiş olsun allah acil şifa versin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Hande hn.gerçekten çok üzüldüm duyunca...ama derdi veren Allah dermanınıda verirmiş...sabretmek gerekir...umarım kısa sürede eski sağlığına kavuşursun...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
artık yavaş yavaş hazırlanalım ziyarete 5 gün kaldı buluşma yeri neresi olur kaçta buluşuruz nasıl gideriz,karar vermek lazım,hakan bi ayarlama yapsan diyorumi
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi benim için öpün hande ablayı çok geçmiş olsun dileklerimi ilet kendisine,sorun yaratıcak birşeyi yoktur umarım
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Evet arkadaşlar bu hafta sonu 30 Mart Pazar günü yaklaştı. Hande kardeşimize ziyarete gelecekler şimdiden kesin birşeyler sölesin. Geliyoruz yada gelemiyoruz diye.
Gidiş tarihi : 30 Mart Pazar Saat akşam 17.00
Toplanma Yeri : Kadıköy Salı pazarının kurulduğu yer
ZİYARETÇİ LİSTESİ
-----------------------------------------------------:
1- Jameika34 ve Sudenazzz
2- DARKDİAMOND
3- rebet(Aram)
4- Mete_han
5- Ümmet perkitan
6- pınarr
7- Skullhunter(Erhan)
8- tugcetugce
9- ihsanhakan
10-olcan138
11-Gece
12-delipoyraz
13-kıllıtarkan
14-erdinçpolat
15-Olcan138
16-Ozkansava
17-edy
18-arslanfb
19-
20-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)