Hem ben böle aptilikler yapmazsam siz nasıl eğleneceksiniz
biz seni bu halinle sevdik kabul ettik
Hem ben böle aptilikler yapmazsam siz nasıl eğleneceksiniz
biz seni bu halinle sevdik kabul ettik
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
handeye 2 ayönce ziyarete gittiğimde daha yatıyordu kendisinden aldığım bilgiler doğrultusunda daha iyi olduğunu öğendim,sevindirici bir haberdi,bizleri çok özlemiştür topolanıp gidersek hasret gidereceğini umarım,ziyaret gününe gelince fuardan sonraki hafta uygun olur kanatindeyim tabi çoğunluk hangi tarihi onaylarsa otarihte uygun olursam kesin gelmek isterim,duyalılığından ötürü hakan kardeşe çok teşekkürler .azönce yine görüştüm handeyle deynekleri atamamış ev istirahati birazdaha sürecekmiş.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Adaş duyarlılığın için teşekkürler,ne zaman olursa beni listeye ekliyebilirsin,Hande kardeşimede geçmiş olsun dileklerimi iletirim
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize
Aralığın 8 inden beri yatıyorum ben zaten; ne zaman isterseniz beklerim.
Korkulacak birşey yok motosiklet kazası değil, ayağım burkuldu ve bileğim 3 yerden kırıldı. Geçirdiğim ameliyatla ayağıma 8 vida 2 platin konuldu. Henüz üzerine basamıyorum. 1 ay içerisinde yürümeye başlayabileceğimi söylüyor doktorlar. Şu anda fizik tedavi görmekteyim.
İlginize tekrar çok teşekkür ederim, gözlerinizden öperimmm, hepinizi beklerimmm
Hande çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Görüşmek üzere
geçmiş olsun ...........
Geçmiş olsun Hande... .
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ümmet Perkitan, Mete_han ve İhsanhakan bu organizasyonda aktif görev yapmanızı bekliyorum. Çünki işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla net'te olamadığımdan takip etmesi zor benim için. Herşekilde belirtilen tarihte ben olacağımı söyleyeyim şimdiden.Bu aradada bana düşen göreve hazırım.
Şoktayım şu an.... neden hiç haberimiz olmadı ki.. bilen arkadaşlar neden bu kadar geç duyurdu... Efet Vınvın ne zamandır yoktu bunu farkındaydım ama zaman zaman bende özel sebeplerden dolayı gelemiyordum onunda böyle bir durumu var diye düşünmüştüm... İnsan aklına hiç kötü bişi getirmek istemiyo ki... Neyse ki iyileştiğini yazmışsın buna çok sevindim... Ziyaretine gelirim gelemem bilemiyorum ama çok geçmiş olsun... hadi kalk artık bak bahar geldi sevgilerrr
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Çok geçmiş olsun acil şifalar ve en kısa zamanda ayağa kalkıp yürümen dileğiyle...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
geçmiş olsun hande.umarım en kısa zamanda eski sıhatine kavuşursun.anlattığın gibiyse ayağın çok kötü olmuş gerçekten
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
fuardan sonraki hafta uygun olur herhalde herkes uygun görürse pazara gideriz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
çok geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşur kendisine bendende geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
İnşallah Ogüne kadar daha iyi olursun Hande'cim belkide artıkın yürümeyede başlarsın.
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
Yaa hani biz bize gidicektik? Herkese haber vermişsin
Şaka şaka Topluca gideriz tabiiki rahatsızlık vermeyeceksek.. Yoksa ben grubumu toplar daha uygun bi günde giderim
vınvın(hande)cığım, sen pm at istersen fazla kalabalık olmasın yada diğer günler yalnız kalmayım siz başka bi gün gelin dersen
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
geçmiş olsun hande kardeş
ayrıca böyle duyarlı bir organizasyon düzenleyen arkadaşlarıda tebrik ediyorum bu sitede olduğum için gururluyum valla
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
büyük geçmiş olsun..... inşallah bir an önce iğleşip döner aramıza...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)