Ağır Yaralı Motokurye Can..Çarptığı XXXXXX Mal Derdinde..
Reklamlar
-
İşte Türkiyeden manzaralar...XXXXX olan yeri siz doldurun artık...
http://haber.mynet.com/detay/yasam/T...t2008/A050310F
TEM Otoyolu'ndaki kazada insanlık dramı
İSTANBUL (İHA) - TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde meydana gelen kazada tam anlamıyla insanlık dramı yaşandı. Emniyet şeridindeki araca çarparak ağır yaralanan motokurye, "Durumum yok" diyerek hastaneye gitmemekte direnirken, malının derdine düşen araç sürücüsü ise "Masraflarımı kim karşılayacak?" dedi.
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Seyrantepe mevkiinden Havalimanı istikametine giden 34 BN 3638 plakalı motosikletin sürücüsü E.Ç., emniyet şeridinde park halinde duran U.A'ya ait 34 ZJ 0086 plakalı araca çarptı. Kazada yola fırlayan kurye E.Ç., bacağından ve kafasından yaralandı. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar, olay yerine ambulans çağırdı. Bu sırada yürekleri parçalayan bir olay yaşandı.
Motokurye E.Ç, "Benim maddi durumum iyi değil. Çoluğum çocuğum var. Hastane masraflarını karşılayamam" diyerek ağır yaralı olduğu halde motosiklete binerek gitmeye çalıştı.
Bunun üzerine vatandaşlarla motokurye arasında uzun süre tartışma yaşandı.
E.Ç., ağır yaralı olduğu halde masrafları karşılayamayacağı için hastaneye gitmemekte direnirken, diğer taraftan çarptığı aracın sürücüsü U.A. ise motokuryenin yanına gelerek, "Benim masraflarımı kim karşılayacak?" dedi. Ardından ağır yaralı şahıs ile sürücü arasında pazarlık başladı. Olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Mal değil, can önemlidir" diyerek sürücü U.A'yı ikna etmeye çalıştı.
Bu arada, 45 dakika süren bekleyişin ardından ters yönden bir ambulans geldi. Vatandaşlar yolu trafiğe keserek yaralı motokuryeyi ters yöndeki ambulansa götürmeye çalıştı. Kurye E.Ç yine, "Ben gidemem. Param yok, durumum yok" diyerek direndi. Uzun uğraşlar devam ederken diğer yönden bir ambulans daha geldi. Ambulansın gelişiyle doktor, vatandaşlar ve yaralı şahıs arasında tartışma yaşandı. Uzun süren uğraşların ardından masrafların devlet tarafından karşılanacağı söylenince yaralı şahıs ikna oldu. Yaralı olan E.Ç., ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Öte yandan, araç sürücücü U.A., yaralı ambulansa binerken, E.Ç'nin telefon numarasını alarak, kuryenin motosikletini de aracına koydu. Olay yerine gelen polis ekipleri de duruma müdahale ederek motosikleti konulduğu araçtan indirdi.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
gercekler acıdır acıtır..napalım..degısmıyor XXXXXXXX olanlar..!!1
-
yuh ya bu kadar mı olur dıcem ama burası Türkiye artık hiç birşeye şaşırmamaya başladım
-
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
motorsiklet sürücü napsın.çoluk çocuğunu düşünüyor.gerçi oda hatalı fakat otomobil sürücüsü hep masraf derdine düşmüş hemde motorsikleti otomobilene koymaya çalışmış.türkiye işte ne yapsa yeridir
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
ahhhh bi gorsem bunları ah bi gorsem hastanelik etmeyen xxxxxxxxxxxxxxxx gbi olsun nasıl uyuzum artık varya iyice sayko yaptılar ulan kavgaya tövbeliyimde bölelerine direk tekmee tokat yaa
-
ne diyim bilmiom böylelerde var işte adam hayatında ilk defa araba görduyse boyle tepkılerde buluna bılıo!!
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
resmen şehir eşkiyası, utanmazlığı yetmiyormuş gibi birde motoru alıp kaçırmaya çalışıyor şerefsiz
-
Süper Moderatör
Meteciğim o koyduğun XXXXXXX lerin yerini ben HAYVAN olarak doldururum.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Meteciğim o koyduğun XXXXXXX lerin yerini ben HAYVAN olarak doldururum.
Hayvanlar para diye bir tema bilmezlerki ama reis beg...bence haksızlık ettin günahsız varlıklara...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
böyle bir xxxxxx'de bana çarpmıştı yandan sadece bi sol sinyal verseydi kaza olmayacaktı birde utanmadan sen çarptın demezmi elimde kalacaktı xxxxxxx sonuçta 8'de 8 xxxx suçlu çıktı ama neye yarar
-
Ya nebiçim insanmış bu ya. Orada yaralı motor sürücüsüne yardım etmesi gerekirken kendi mal derdine düşmüş. Ne diyeyim bu tür insanlara allah ne biliyorsa öle yapsın...
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
-
Süper Moderatör
mete_han adlı üyeden alıntı
Hayvanlar para diye bir tema bilmezlerki ama reis beg...bence haksızlık ettin günahsız varlıklara...
Bende İBNE derim o zaman
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Kural ihlali yapan, emniyet şeridinden gitmek suretiyle bir araca çarpan, aklamaya çalıştığıız, sırf motorcu diye kolladığınız, tüh tüh vah vah dediğiniz motosikletli arkadaş durduk yere sizin arabanıza çarpsa neyse canım boşver mi diyeceksiniz ? Aracınızı emniyet şeride park etmiş aracınızın yanında beklerken sadece aracınıza değil size de çarpabilirdi, sevdiğiniz birine de çarpabilirdi.
Bu sürücü bir şekilde kendi hayatını riske atıyorsa başına gelecekleri kabullenmiş demektir. Maddi açıdan da manevi açıdan da. İşlediği suça göre icabında hapse de girecek, para cezası da ödeyecek, benim çoluğum var çocuğum var diye mazeret mi olur ? Suçlu birisi körü körüne sadece motorcu diye bu kadar kollanmaz arkadaşlar.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
Allah kormus ne dıyelım , tabı taksı surucusıne bıse demıyorum
-
"Durumum yok" diyerek hastaneye gitmemekte direnirken,
ağır yaralı olduğu halde motosiklete binerek gitmeye çalıştı
aracın sürücüsü U.A. ise motokuryenin yanına gelerek, "Benim masraflarımı kim karşılayacak?" dedi.
.
deamon adlı üyeden alıntı
Kural ihlali yapan, emniyet şeridinden gitmek suretiyle bir araca çarpan, aklamaya çalıştığıız, sırf motorcu diye kolladığınız, tüh tüh vah vah dediğiniz motosikletli arkadaş durduk yere sizin arabanıza çarpsa neyse canım boşver mi diyeceksiniz ? Aracınızı emniyet şeride park etmiş aracınızın yanında beklerken sadece aracınıza değil size de çarpabilirdi, sevdiğiniz birine de çarpabilirdi.
Bu sürücü bir şekilde kendi hayatını riske atıyorsa başına gelecekleri kabullenmiş demektir. Maddi açıdan da manevi açıdan da. İşlediği suça göre icabında hapse de girecek, para cezası da ödeyecek, benim çoluğum var çocuğum var diye mazeret mi olur ? Suçlu birisi körü körüne sadece motorcu diye bu kadar kollanmaz arkadaşlar.
Dostum esas detay burada...tabiki herkes malın derdine düşcek...ona laf yokda...böyle bir durumda sen ne yapardın...kaza yapan motosiklet belli plaka belli...o an kuryenin cebindeki parayımı alırsın yoksa(abartılı ama)...empati yapalım...
Eyong adlı üyeden alıntı
Bende
İBNE derim o zaman
peki şimdi cinsel tercihi Eşcinsellik olanların suçu nedir...Eşcinsel şerefsiz olmaz...karaktersiz olmaz...tam tersi onlar duygularını dolu dolu yaşarlar...(nerden biliyon deme..)
fuhuş yapan Travestilerle GAY leri ayırmak lazım birbirinden...
başka bi formül bul abi...kimsenin günahına girme...
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Bende
İBNE derim o zaman
Ben de ayıp diyorum.........
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
Söylenecek çok şey var,ama yazılacak hiçbişey yok ,Geçmiş olsun
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
deamon adlı üyeden alıntı
dediğiniz normal şartlar altında doğru ama zabıt tutulmuş, hasarını karşı tarafın zorunlu trafik sigortasından alacaksın, ha sigortası yokmu? o zaman polis arkadaşlar zaten orada gerekeni yaparlar, motoru kasaya atıp götürmekte ne demek oluyo bu bana garip geldi açıkçası.
-
Dostum esas detay burada...tabiki herkes malın derdine düşcek...ona laf yokda...böyle bir durumda sen ne yapardın...kaza yapan motosiklet belli plaka belli...o an kuryenin cebindeki parayımı alırsın yoksa(abartılı ama)...empati yapalım...
Abicim, 4teker modifiye sitelelerinde motosikletlilerden bahsediyorlar, vay motorlara şöyle kılız, böyle gıcığız, rüzgarımla savurcam, takla attırcam diye mesajlar yazılıyor. Motorcular 4tekerlere düşman, yayalar arabalara kıl, arabalar herkese gıcık. Bu ne ya ? Herkes birbirinin boğazında. Hep biz haklıyız, haksız olsak da biz haklıyız, karşı taraf suçlu. Ben buna anlam veremiyorum sadece.
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
dediğiniz normal şartlar altında doğru ama zabıt tutulmuş, hasarını karşı tarafın zorunlu trafik sigortasından alacaksın, ha sigortası yokmu? o zaman polis arkadaşlar zaten orada gerekeni yaparlar, motoru kasaya atıp götürmekte ne demek oluyo bu bana garip geldi açıkçası.
Haberde zabıt tutulmuş diye birşey yazmıyor, fotoğraf da polis de yok. Ben araç sürücüsü haklı demiyorum, motoru gaspetmek tabi ki yanlış ve suç ama motosiklet forumunda hep bir ağızdan 4teker sürücüsünü sözlü linç de bir o kadar yanlış.
O arabanın sürücüsü tanıdığınız biri olsa bugünkü yorumunuz serseri bi motorcu emniyet şeridinde deli gibi gidiyodu bizim tanıdığın arabasına arkadan çarpmış olmaz mıydı ? Olaylar tek yönlü değildir. Çok yönlüdür, hemen infaz yapmayın, ben sadece bunu söylemek istedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)