Milas'ta motosiklet kazası
Reklamlar
-
Beçin beldesinde, Soner Özçelik idaresindeki 48 LU 254 plakalı motosiklet, yol kenarında park halindeki 48 YR 466 plakalı kamyonete arkadan çarptı.
Ağır yaralanan Özçelik, hastaneye kaldırılırken ambulansta yaşamını yitirdi.
Allah rahmet eylesin, havalar ısındıkça bu haberler çoğalıyor, Allah hepimizi kazalardan korusun
Reklamlar
-
dünde bir kaç ölümlü kaza haberi vardı,havalar düzeldi kazalarda çoğalmaya başladı.
aman dikkat
yaşamını yitiren arkadaşa allah rahmet eylesin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
güneş aldatmasın asvalt soguk ???!!! amman dikkat arkadaşlar ..
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
ALLAH rahmet eylesin...
-
offff
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
bıktım bu haberlerden.her gün içim kararmış şekilde dolaşıyorum.bir yandan yaz gelmesini istiyorum böle haberler alacaksak hiç gelmesin :(
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Mersin İl Temsilcisi
yine mi yaaaaa :((
okudukça hem moralim bozuluyor hem de şükrediyorum aileme bağışlandığım için.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
arkadaşımıza allah rahmet eylesin.. yol kenarında duran kamyonete arkadan çarpmak? size de biraz garip gelmiyor mu?
-
aman yaa ıcım kotu oluyor korkuyorum bole haberlerı okudukca...ınsanın hevesı kacıor allahtan rahmet gerıde kalanlara sabır dılıyorum.....
jesse dooru demıs hava ısınsada asvalt soguk yol tutusu az dıkkat dıkkat nolur aman ha...
-
allah rahmet eylesin. ben bitane motosiklet kazası izledim bu konuda cok hassasım, tır motoru goz gore gore altına aldi sonra yoluna devam etti durmadan. cok etkilendim adamın o halinden.. pek bi tecrubem yok gerci kullanan arkadaslar benden iyi bilir ama galiba trafikte etrafımızdaki herkezi beyin özürlü yada seri katil olarak ele alip ole hareket etmemiz gerekiyo cunki okadar motorlular kale alinmiyoki bir yerden sonra artık bu cinayete donusuyo. hepinizi allah kazadan beladan korusun
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
darlandım yine offf'ki ne of
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Gene mi kaza haberi... Artık iyice zıvanadan çıkıyor bu araç sürücüleri... Zaten trafikte hiçe sayıyorlar seyir halinde birde dururken bile başa dert....
Tamam hata kimde bilmiyoruz ama ortada bir ihmal söz konusu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
duran arabaya vurmayı nasıl başarmış off yaaa.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Allah rahmet eylesin,başka ne denebilirki.................
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
-
allah geride kalanlara sabır versin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
ALLAH rahmet eylesin
motor mondiale benziyor galiba teknik bi sorun yüzünden kaza yaptı..
-
Allah Yakınlarına Sabır Versın Ne Dıyelım ...
-
Allah rahmet eylesin. Dün akşam saat 19.00 civarlarında Marmaris Datça kara yolu üzerinde KİPA alışveriş merkezinde çalışan bir arkadaş mesai bitiminde arkasında kız arkadaşı olmasına rağmen taşlarla kapatılmış Çift yolda karşı şeride geçmek isterken Araç çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Kız arkadaşı da yaralıydı. Ve üzülerek söylüyorum hata motosiklet kullanıcısında . Şu anki durumları nedir bilmiyorum. İnşallah önemli birşeyleri yoktur. Lütfen bütün arkadaşlara sesleniyorum daha dikkatli olalım.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)