Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

orta şeritte yolcu indiren taksiciye aynasına bakmayan iett şöförüne aman dikkat!!!!

REKLAM ALANI
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    sanırım bazı davranışlar bizim insanımıza özgü yaklaşık 10 dk arayla iki kaza atlattımki evlere şenlik
    1. esentepe 'de orta şeritte yolcu indirmeye çalışan bi taksici sağkapısı ile akraba oluyodum sadece ayagimi sıyırdı (görmüyonmu hemşerim yolcu indiriyoz) modu
    2.zincirli kuyudan 4 levent yönüne giderken aynasına bakma ihtiyacı duymayan bir iett şöförü o harbiden biçiyodu zor kaçtım durakta bekleyip sordum aynaya bakmaz mısın diye aynen yanıt şu nebilim kafam dalgın biraz öldüreceksen çek vur daha kolay olur dedim (sırıtarak) estafurullah abey dedi
    arkadaşlar aman dikkat edelim kendimizden çok etrafımızdaki sürücülere malesef motosiklet hala türkiye şartlarında araçtan sayılmıyo bizlerin kaportası vicutlarımız
    sanırımki bi çoğunuzun'da başına bu ve benzeri şeyler gelmiştir ben yinede paylaşmak istedim allah hepimizi diğer araçların şerrinden korusun
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    geçmiş olsun dikkat et kendine trafikte haydut çok
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    uzak duracan arkadaş ben onu öğrendim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Levent gayrettepe esentepe mecidiyekoy.... Bizim buralar hakikaten cok islek ve her saatte trafigin aktif oldugu ana yollar ve her tip insan mevcut.

Gecen hafta mecidiyekoyde yaya olarak ısıklardan gecerken (Bariz yeşil ışık sarıda falan geçmedim) hızla gelen bi araç yavaşca frenledi, duramayacağını anlayınca yayaların arasına daldı. Hulk edası ile sinirlenip 2 adım ötemden geçen arabaya tekmeyi yapıştırdım arka tampon zaten çatlakmş ben vurunca parçalandı ayağım az daha takılıyodu ve sürükleniyodum arkasından ama pişman değilim :p Biraz yavaşladı bekledim insin diye ama devam etti durmadan yoluna
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Geçmiş olsun usta.... Allah beterinden saklasın.. Konu yanlış yere açlmış galiba. Uygun başlığa taşıya bilirler...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı THE_LANCET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun usta.... Allah beterinden saklasın.. Konu yanlış yere açlmış galiba. Uygun başlığa taşıya bilirler...
    konunun yanlış açılması benim hatam olabilirmi? sanırım düzeltirler acemilik
    Drift Religion

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende mecidiyeköyde meydanda durakta indim otobüsten bir arabanın yanından gidiyorum otobüsün biri gördüğü halde sıkıştırıyor yürüyorum yumruk attım otobüse herif iyice sıkıştırdı bende sağlam bir tekme attım arkasına otobüsün göçerttim botla çamurluğu lavuk inemedi bile şe..fsiz .........

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Arkadasi hayatta kaldıgı icin tebrik etmek lazım konu dogru yere acilmis sayilir

Mecidiyekoyde hayatta kalma sanati :p
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Levent gayrettepe esentepe mecidiyekoy.... Bizim buralar hakikaten cok islek ve her saatte trafigin aktif oldugu ana yollar ve her tip insan mevcut.

Gecen hafta mecidiyekoyde yaya olarak ısıklardan gecerken (Bariz yeşil ışık sarıda falan geçmedim) hızla gelen bi araç yavaşca frenledi, duramayacağını anlayınca yayaların arasına daldı. Hulk edası ile sinirlenip 2 adım ötemden geçen arabaya tekmeyi yapıştırdım arka tampon zaten çatlakmş ben vurunca parçalandı ayağım az daha takılıyodu ve sürükleniyodum arkasından ama pişman değilim :p Biraz yavaşladı bekledim insin diye ama devam etti durmadan yoluna
    ormanları yakanlar elleriniz kırılsın ayılar şehre kaçtı diyecem ama bunların yanında
    garibim ayı benzetmesiylede canım hayvanı karalamak istemiyorum
    Drift Religion

elim sürekli kornada minibüsçü gibiyim belki ama hem daha kolay fark ediliyorum hem içim rahat oluyor

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Geçmiş olsun. Taksicilere söyleyecek söz bulamıyorum hakkaten (içlerinde dürüst,adam akıllı işini yapanlar bir yana)

Bende bir keresinde sağ şeritte 70-80 km/h hızla seyrederken yanımdaki taksici dayım kenarda birinin el kaldırması ile önümde peyda oldu birden!

Birde aynaya bakarak fren yapıyor. Güya beni kontrol ederek frenliyor.

Tabi bende frenlere asılıyorum iyice (kaza riski olmayan bir durumdu ama bende leyla gibi dalsaydım halim nice olurdu bilmiyor)

Oysaki a gerizekalı adam. Benim önümden gazlayarak geçeceğine,arkamdan fren yaparak geç sağa.

Motora bir megafon,iki çakar lamba bağlayıp "plaka cezana gelecek" diye polis gibi bağırıp(kıyafetleri görenler polis zannediyor ya) her sakallıyı dedesi sanmaması konusunda aydınlatayım mı bilmiyorum.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    türkiye trafiğinde gözünü 4 değil 44 açman lazım
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı kawancha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elim sürekli kornada minibüsçü gibiyim belki ama hem daha kolay fark ediliyorum hem içim rahat oluyor
    kornaya bastığım halde iett otobüsü kopmuş geliyo zor kaçtım ben sıyrılıp otobüsün önüne geçtiğimde adam yeni ayıldı
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Taksicilere söyleyecek söz bulamıyorum hakkaten (içlerinde dürüst,adam akıllı işini yapanlar bir yana)

Bende bir keresinde sağ şeritte 70-80 km/h hızla seyrederken yanımdaki taksici dayım kenarda birinin el kaldırması ile önümde peyda oldu birden!

Birde aynaya bakarak fren yapıyor. Güya beni kontrol ederek frenliyor.

Tabi bende frenlere asılıyorum iyice (kaza riski olmayan bir durumdu ama bende leyla gibi dalsaydım halim nice olurdu bilmiyor)

Oysaki a gerizekalı adam. Benim önümden gazlayarak geçeceğine,arkamdan fren yaparak geç sağa.

Motora bir megafon,iki çakar lamba bağlayıp "plaka cezana gelecek" diye polis gibi bağırıp(kıyafetleri görenler polis zannediyor ya) her sakallıyı dedesi sanmaması konusunda aydınlatayım mı bilmiyorum.
    işini herne olursa olsun doğru yapanlara zaten boynumuz kıldan ince ama okadar azlarki
    Drift Religion

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hoca alıp kaskı kafasında paralamadınmı..

valla motosiklet kullanıcısı isen hertürlü kazaya tehlikeye tedbirli olcan..

çok atik ve manevra kabiliyetin çok yüksek olcak yoksa kaldırım taşlarını süslersin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    iett ye kibar yaklaşmşsın.
    minibüslere uyuz oluyorum. cart diye duruyo önüme geçiyo herifler. gerçi saniyelerce kornaya asılmak pek bi zevk veriyo :D
    o anlıyo ne anlama geldiğini

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    avet arkadaşlar o gerizekalılardan uzak durmak gerekiyo özellikle taksi ve minibüs iett onlardan sonra geliyo.
    ben 1996 da elmadağıda ve 2006 da unkapanında iki kere taksi kapısı kopardım allahta bana bişey olmadı zanedersem tecrubeden dolayı düşmesini çok iyi beceriyom.
    istanbul trafiğinde gözlerinizi 4 açmalı ve herhangi bi aksi durumda nereye kaçabilirsiniz veyat nereye uçabilirsiniz düşünmek gerek.
    herkese kazasız belasız sürüşlel
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Yeri gelmişken acizane belirteyim. Işıklarda duran bir otobüsün sağından geçmeyin veya çok dikkatli geçin.

Durağa gelmeden,ışıklarda inmek için şöföre "kapıyı açar mısınız?" deyip,otobüsten atlayanlar oluyor. (bu durumu 1 kez yaşadım ve otobüsten inen kadın çok korktu. Şöför sağolsun!)

Ticari araçların genelinden korkmalı vesselam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ve genelde soldan gidin
    şerefsiz minibüsçüler zank diye geçebilir önünüze.

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Trafikte benim sinirlerimi alt üst eden bir diğer yanları da sağdan yavaş yavaş giderken birden sola çıkmaları.

Baktılar sağda yolcu yok bu sefer de sola geçerler. Soldan da sağa geçerler hemencecik. Nerede gittikleri belli olmaz.

Sağdan ağır takılayım dersiniz,yavaş yavaş giderek adamı bezdirirler.

Işık mışık dinlemezler yayalar uçarak geçiyor zaten karşıdan karşıya !

Ne halt ettikleri belli olmayan bir topluluk işte bunlar...(istisnaları kusura bakmasın ama)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    he bi de kadınlar pek bi ambalaklar. ne önüne bakıyo ne aynaya. abuk sabuk kullanıyolar. bayanlara ehliyet vermeyin kardeşim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)