orta şeritte yolcu indiren taksiciye aynasına bakmayan iett şöförüne aman dikkat!!!!
Reklamlar
-
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
ve genelde soldan gidin
şerefsiz minibüsçüler zank diye geçebilir önünüze.
ewet araçların sağından gitmek birhayli tehlikeli kaşı taraftan gayriihtiyari bir hamlede olabilir (küllük boşaltmak,kapanmamış kapısını kapatmaya çalışmak gibi)
bide aynasında seni görüpte geçileceğini anlayıp geçilmemek için kasıtlı sıkıştıran paranoyaklar varki esas tehlike
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Reklamlar
-
" Ambalak " ne demek =)
İyi birşey olmasa gerek..
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
afallamak, afallamış, afallak olmuş gibi bişey :D
kelime dizilişi bakımından argo anlaşılabilir. ama seviyorum ben :D
-
az önce kaza atlattım
aslında bu tür olayları önceden seziyorum..
bomboş yolda sağ şeridi ortalamış gidiyorum yolun 100 metre ilerisinde
yola bağlantı vardı ordan siyah camlı bi gri passat çıktı bebeler doluşmuş arabanın içine kafaları güzeldi heralde
neyse
o araba yoluma girmek üzereydi(defalarca) selektör yaptım görmedi bende 5 metre kala durdum salak herif bana napıyon diiye bağırdı..
bende girdiğin yolu kontrol etsene anayola çıkıyon ben değilde bi kamyon çıksaydı napcaktın didim selektör yaptım onudamı görmedin didim oda hadi kardeş kusura bakma dedi yolladı beni..
kazma yola dikine girdi dönüş yapmadı 8 de 8 suçlu bide beni azarlıyo
ALLAH tan bendim ya ben değilde kamyon cıksaydı onları altına alsaydı
3 ailenin ocağına ateş düşecekti..
yazık gençler..
ALLAH kazadan beladan korusun tüm insanları ve özellikle mt sakinlerini..
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
az önce kaza atlattım
aslında bu tür olayları önceden seziyorum..
bomboş yolda sağ şeridi ortalamış gidiyorum yolun
100 metre ilerisinde
yola bağlantı vardı ordan siyah camlı bi gri passat çıktı bebeler doluşmuş arabanın içine kafaları güzeldi heralde
neyse
o araba yoluma girmek üzereydi(defalarca) selektör yaptım görmedi bende 5 metre kala durdum salak herif bana napıyon diiye bağırdı..
bende girdiğin yolu kontrol etsene anayola çıkıyon ben değilde bi kamyon çıksaydı napcaktın didim selektör yaptım onudamı görmedin didim oda hadi kardeş kusura bakma dedi yolladı beni..
kazma yola dikine girdi dönüş yapmadı
8 de 8 suçlu bide beni azarlıyo
ALLAH tan bendim ya
ben değilde kamyon cıksaydı onları altına alsaydı
3 ailenin ocağına ateş düşecekti..
yazık gençler..
ALLAH kazadan beladan korusun tüm insanları ve özellikle
mt sakinlerini..
çok geçmiş olsun farkedemeye bilirdinde bu motosiklet sevdası sanırım bazı sezilerimizi'güçlendiriyor birde motosikleti sezebilseler!!!!!
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Motorumla trafiğe ilk çıktığım zamanlarda bu insanların bize karşı aldırmazlığına baya içerlemiştim.Hatta izmirde bir 206 nın arkasından kaskla koşturduğumu bile hatırlıyorum Zaman ilerledi reflekslerim gelişti ama içimde herzaman bir kin söz konusu bu insanlara karşı ve bunların yaptıklarını kişisel olarak algılamamak lazım misal arabalara karşıda aynılar..Bunun için daha dikkatli olmak gerekliyor sanırım..Ve aman diyeyim sakın hırs yapıp peşinden gitmek sıkıştırmak gibi eylemlerre girmeyin, kötü sonuçlar doğurabilir...
Geçenlerde bir sabah trafiğin hareketlenmeye başladığı saatlerde, bi yerden dönüyordum arabayla dolmuşçunun biri yol kesercesine sol şeride attı kendini tabi motosikletten kalma reflekslerin faydasıyla bu durumu atlattım..Ama motosiklet ten kalma kinimlede amcayı sollarken hani argo tabiriyle dolmuşun ön tamponundan toz aldım ama amcayı görüceksiniz kaldırıma çıkıcaktı ışıklarda durduk yanyana nasıl bakıyor..İnsan sonradan sakinleşip düşününce yalnış olduğunu düşünüyor daha uygar daha demokratik çözümler üretebiliriz belki ama zaman ve sözü geçen bir topluluk olmalıyız...
Trafikteki tüm arkadaşlara sağlıklı ve mutlu yolculuklar dilerim
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)