hayırlı olsun hocam,fiyatı nedir bunun..
facebook(Fazer Tutkunları)
çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Maşallah maşallah,hayırlı olsun,güle güle kullanın
Allah kaza bela vermesin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hayırlı olsun.
Endurocu değilim ama bu makineyi çok beğeniyorum.Birgün enduro alacak olsam sanırım böyle bir makine alırım. Ayrıca mont benimkinin aynısı
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
harika bir makine güle güle kulan, eski xt lere benziyen sadece o garip öncamurluk kalmis. hocam bunlar rotax dan vazmi gectiler? bilgin varmi??
all you need is love
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel görünüyor. Kazasız belasız bol km'ler ve kroslar...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
Hocam hayırlı uğurlu olsun. Nice kilometrelere ve darısı başımıza diyelim. belimizi bir doğrultsak, kardeş XT ci olarak geliriz yanına
Kuyuya taş atan kişi
güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
yakışır komşuma hayırlı olsun bu arada hamit abi ve memet abiye selam söyle.
gayet rahat sürüş keyfi veren bi o kadarda torklu bir canavardır kendileri...hayırlı uğurlu olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun güle güle kullan
Sanırım 11.600 ytl te aldın
Çok iyi bir seçim yapmışsın
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
hayırlı olsun güle güle kullan
doğrudur fiyat 11.600 ytl kampanya fiyatı sanırım. almayı çok istediğim bir motordu şans kısmet aldık. darısı herkesin başına.
Asfalttan çıkmaya en uygun enduro. Çok güzelmiş, hayırlı olsun.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
Hayırlı uğurlu olsun,güzel bir tercih Eğlenceli bir alet gerçekten.Yaklaşık 500-600 km civarı kullanmıştım..
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Şu kampanya hakkında bizim sitede yazı var mı arkadaşlar ? Yamaha nın sitesinde hala 14.000 YTL gözüküyor.11.600 ytl ile baya fark var arada..
Bu arada;
Başlığa gelen mesajlar tebrik yönünde olacağı için başlığı Fotoğraflardan Taziye-tebrik ve kutlamalar bölümüne taşıdım.
dostum hayirli ugurlu olsun..tekerin duz bassin...bu arada ayni meslegi yapiyoruz galiba bende aluminyum dograma isi yapiyorum..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
yeni motorun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)