Hız ölüm getirdi - Halit Burak Ertem (34) hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Admin
Kadıköy'de lüks motosikletiyle hız yaptığı iddia edilen EBU Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Şirketi Genel Koordinatörü Halit Burak Ertem (34) hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre Fenerbahçe'de arkadaşlarıyla kahvaltıda buluşmak üzere lüks motoruyla yola çıkan Halit Burak Ertem, TEM bağlantıyolu Hasanpaşa mevkiinde Yılmaz Çam yönetimindeki 34 UB 6060 plakalı otomobile arkadan çaptı. Kaza sırasında motosikletten düşerek yol kenarındaki demir bariyerlere kafasını vuran Halit Burak Ertem, olay yerinde hayatını kaybetti. Ertem'in cesedi incelemelerden sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada kahvaltıda buluşacağı arkadaşları ise olay yerine gelerek uzun süre gözyaşları döktü. Birbirlerine sarılarak ağlayan arkadaşları motosikletinin kaldırılmasından sonra olay yerinden ayrıldı. Halit Burak Ertem'in arkadan çaptığı otomobil sürücüsü Yılmaz Çam ise polis tarafından gözaltına alındı.
Bügün gerçekleşen kazada malesef Halit Burak Ertem hayatını kaybetti. Ajanslara geçilen haber yukarıda.
Allah rahmet eylesin, mekannı cennet olsun yakınlarına sabır diliyorum.
Reklamlar
-
yazık ççok yazık
allah rahmet eylesin kader işte
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Başımız saolsun allah ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar versin
-
Allah rahmet eylesin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar versin.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
Allah rahmet eğlesin :( Yakınlarına baş sağlığı diliyorum..
-
Allah rahmet eylesin
mekani cennet olsun insallah
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:
-
allah rahmet eylesın allah ailesine ve diger sevenlerine sabır versin..!!
-
aLLah rahmet eyLesin Keske LüKS motosikletiyle daha yawaş gitseydi :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun...allah gerıde kalanlara sabır versın...basımız saolsun
-
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun allah aılesıne bol sabır versın
-
-
Allah rahmet eylesin...
-
alah rahmet eylesin ...
çok üzücü birdurum gerçektende...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
Allah rahmet eglesın cok uzucu bı haber daha :( Arkadaslarıda nerden cagırdık dıye vıjdan azabı duyuyorlardır :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
allah rahmet eylesin, çok üzücü bir olay
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Aşırı hız,dikkatsizlik ve yine bariyerlerBir kişi daha gitti,şimdi sıra kimde acaba ne olucak böyle devlet ne zaman el atacak bu bariyerlere daha ne kadar ölü vereceğiz ,kaçımızı daha biçecek bu çelik bariyerler,söylenecek o kadar çok şey varki,ama yazacak hiçbişey yok ALLAH rahmet eylesin
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Bariyerler konusunda söyleyecek çok şey var ama bunu anlaması gerekenlerin kafalarındaki bariyerler önlüyor anlatmak istediklerimizi anlamalarını o yüzden de kendi kendimize dövünüp duruyoruz sadece.
-
başımız saolsun.. mekanı cennet olsun.. gözlerini kapayan abimize allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
allah rahmet eylesın kalanların bası sagolsun : ((
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler