Allah rahmet eylesin
Şimdi okudum.. İbrahim'e de çok geçmiş olsun.. Ne diyim allah iki durumu da yaşatmasın kimseye..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin, mekannı cennet olsun yakınlarına sabır diliyorum.
O BİR HAYATTIR
facebook'ta profiline, resimlerine, yorumlara baktım da, için sızladı yaa :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Allah sevenlerine sabır versin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Facebookta cenaze günü ve saati de mevcuttu.. Belki gitmek isteyen arkadaşlar olur..
ÇOK SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ BURAK ERTEMİ 24 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ BİR TARFİK KAZASINDA KAYBETMİŞ BULUNUYORUZ. ARKADAŞIMIZIN CENAZESİ 26 ŞUBAT 2008 SALI GÜNÜ ANADOLU YAKASINDA ÖĞLEN NAMAZINDA SAHRA-İ CEDİD CAMİSİNDEN KALDIRILACAKTIR. TÜM SEVENLERİNE DUYRULUR. TÜM SEVENLERİYLE SON KEZ KARDEŞİMİZ BURAK' I UĞURLAMAK İÇİN CENAZE TÖRENİNE BEKLİYORUZ. ARKADAŞIMIZIN VEFATINI DUYMAYAN OLABİLİR ENDİŞESİ İLE ORTAK ARKADAŞLARINIZA HABER VERMENİZİ RİCA EDİYORUM.
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
allah rahmet eylesin .. mekanı cennet olsun .. çok üzüldüm gerçekten .. yakınlarına sabır versin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Kendisine Allah 'tan rahmet , ailesine de sabır diliyorum.
İnşallah bu tür haberler duymayız artık.
mekanı cennet olsun. allah geride bıraktıklarına sabır versin...
[COLOR="Red"][B]Hayat üç buçuk ve dört arasındadır. Ya üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...[/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
ibrahim kardeş sanada geçmiş olsun
inş. bu tür haberleri almayız bir daha
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ALLAH KAHRETSIN Ya dün akşam topik açıcaktım hatta, dün öğlen karşıya gecerken gördüm kazayı ıcım cız ettı motoru görmustum yerde arabanın arkasında ve altında bırısı ağlıyordu sanırım arkı umarım bırseyı yoktur dedım ıcımden bıran morelım bozulmustu ve meyer o kotu haber geldı ve cok coook uzuldum.
allah rahmet eylesin, gerıde kalanlara allah sabır versın
motorda sıyah beyaz 600 rr idi sanırım yazık çok yazık
allah rahmet eylesın allah ailesine ve diger sevenlerine sabır versin
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarının başı sağolsun.
Allah Rahmet Eylesin...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
allah rahmet eylesın.....
Mekanı cennet, suyu zemzem olsun...
Sevenlerine sabır diliyorum...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Çok üzücü. Allah rahmet eylesin.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Allah rahmet eylesin,ve sevdiklerine sabır versin.
bende bugün kızıltoprak'ta bir motosiklet bayisinde öğrendim olayı.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)