Allah rahmet eylesin.hep kullandığımız bir yolda olmuş kaza.çok üzücü.
şu çelik bariyerleri değiştirmeleri için daha kaç motorcu arkadaşımızın ölmesi gerekiyor?????
Allah rahmet eylesin.hep kullandığımız bir yolda olmuş kaza.çok üzücü.
şu çelik bariyerleri değiştirmeleri için daha kaç motorcu arkadaşımızın ölmesi gerekiyor?????
Drift Religion
allah rahmet eylesin yaa çok üzüldük eğer cenazesine gitme olayımız varsa gidebiliriz tanımakta çok özeliğimiz var en azından iki teker üstündeyizzz canaze katılmak isteriz
Drift Religion
fatih şubesi
allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzücü bir
haber gene içimiz karardı akşam akşam
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Allah Rahmet eylesin. Başımız sağolsun
başımız sağ olsun rabbim ailesine sabır versin ve diğer arkadaşları korusun
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
acıbirdurum yazık olmuş allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Dün öğlen 12 gibi kazanın olduğu yerin karşı istikametinden köprüye doğru giderken gördüğüm kazada yerde yatan arkadaşımıza kalp masajı yapılıyordu, ama malesef üzücü haberi buradan öğrendim. Allah rahmet eylesin. :(
Çok üzücü ya Allah rahmet eylesin ne acı. Bizim sürücü kursunun şanssızlığına bakarmısın. Hay Allahım ya. Halil ve İbrahim geçmiş olsun sizlerede çok üzgünsünüzdür şimdi Allah sizede geri kalan ailesende sabir versin.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Allah rahmet eylesin...
Yakınlarının başı sağolsun.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
cuma günü halit burak bey'i arayıp satılık motokaravanına müşteri oldum, cumartesi gidip hem motokaravanı gördüm, hemde babası ve amcası ile tanışıp sohpet ettik pazartesi ölüm haberini alıyorum........... şoktayım!
allah ailesine sabır versin mekanını cennet etsin, çok üzgünüm
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Başımız sağolsun, Allah ailesine sabır versin..
Arkadaşı tanımasamda çok üzüldüm.. tekrar başımız sağolsun..
İZMİR
Bu sabah sitede bariyerler konusunda topic acmayi dusundum bu haberi gazetede okuduktan sonra. Site yonetimine bir cagrida bulunmak istiyorum , kara yollarina sesimizi duyurmaz isek o tel bariyerler giyotin gibi daha cok can almaya devam edecek. Bunu anlatmamiz lazim.
Olen arkadasimiz icin Tanridan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah rahmet eylesın.
Motoruyla carpması motordan düşmesinden ziyade daha öncede söylenmişti yol kenarı bariyerleri motor kazalarına uygun sekilde altıda kapali yapılsa belki su anda agır yaralı ama hayatta olurdu. Bu kaza elbete üzücü ama önlenemez değildi bence.
Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Evet ben de haberi ilk gördüğümde Kadıköy'de olduğunu okuduğumda umarım tanıdığım biri değildir diye dua ettim ama sonra düşündüm bir gün ben de olabilirdim, hepimizin başına gelebilirdi bu.. İçim acıdı çok yazık Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin. Allah korusun hepimizi arkadaşlar..
Allah rahmet eylesin
yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
kendisini az tanırım ama iyi bir insan olduğunu duyardım..
Allah rahmet eylesin..
havalar ısındıkca motorlar çıkmaya başladı aman diim dikkat arkadaşlar..:(
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Uzun zamandır kötü haberler duymadığımıza seviniyordum.. Ama bu sevinci yine kötü bi haber böldü..
Ve sebep yine demir bariyerler....
Allah rahmet eylesin, allah tekrar kaza haberleriyle biz motorcuları üzmesin..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)