Motorun hayirli ugurlu olsun arkadasim. Keyifli surusler dilerim. Cuplar canavar gibidir derler. Hey massallah.
Motorun hayirli ugurlu olsun arkadasim. Keyifli surusler dilerim. Cuplar canavar gibidir derler. Hey massallah.
= = = Be Aprilia racer! = = =
hayırlı olsun kardeşim. tekerin düz bassın
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
arkadasım hayırlı olsun alemın en cımrı motorlarından bırını almıssın cok guzel secım kazasız belasız ınsallah
Hasan hayırlı olsun kardeşim...
Allah seni sevdiklerine bağışlasın..Tekerin düz bassın...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkdaşlar motor konusunda hepinizin ayrı desteği oldu ben de size teşekkür ederim....
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Hayırlı olsun, güle güle bin...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
* Rodajda sıkıştırma motoru.
* Kadran'ı test etme. 160 yapamayacaktır. Rahat bir sürüş için 80 üzerine çıkma.
* Ehliyet, ruhsat, kask, eldiven vs. sormuyorum bile.
* CUBlar sorunsuzdurlar, ama yine de sağını solunu kontrol et, sıkılmamış somunlar-cıvatalar, motor yağı seviyesi, hidrolik seviyesi, ampullerin bağlantıları, arka fren ayarı, fren lambası ayarı, zincir ayarı vs.
* Grenajların malzemesi dayanıksızdır, çarpmamaya özen göster, güneşte bırakma, esnetme.
Şu an kendi motorumdan ötürü aklımda kalanlar bunlar.
Tekrar hayırlı olsun.
Hayırlı olsun motorunuz. Güle güle kullanın.
Allah kaza bela vermesin.
"Sonunda kendi motorum oldu " dediğinize göre bu durum canınıza tak etmiş
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
XL200'ü var ya. Onunla gider mangala.
bırader allah kaza bela lastık patlamsı vermesın ıy gunlerde kullan ama dıkkat yerler yaşşşşşş
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler tekerin düz bassın...
neden 250 cc...500 cc yarıotomatik makina yapılmazki...10 yıl sonra olacak bu arkadaşlar...bunu bir tarafa yazın...kasa daha genişleyecek...tüm yarıotomatikler nedense birbirine benzer...ama zamanla her marka kendi tarzını oluşturacak...mesela CBF 150 kasasında commuter tipinde yarıotomatik olacak...nedne olmasın ki...
efsane yarıotomatikler motosiklet pazarının hakimi olacak yakın zamanda hiç merak etmeyin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)