[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
kimmiş o bakem beddua eden...ham yaparım onu ben...sendede böyle bir takıntı var dostum...yav kim sevmezki seni...dıştan önce biraz kasıntı ..artiz ..trip sahabı ..aristokrat burjuva ..burnundan kıl aldırmayan bir labunya gibi görünsende süper bi herifsin...
ben seni sevmişim kuzen...gayrısı yalan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun Gökhan
Umarım bu yaşadığın son kaza olur..
herkese teşekkürller iyi dilekleri için..
bu resilmerde hadisenin bilançosu
bu karanajlarının biras toplanmış hali
GKN MOTORS
offf yalan olmuş makina....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Vallaa yaaa tuh :( Bıde Pejo kım bılır ne kadar masraf cıkarcaklar :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
canım pejo
ulan bire katil benim ilk göz ağrım naptın la motura
sende bişiy yok ya bisi en çok o sevindirdi
keşke amortisör kırılırken moturun üstünde sadece pınar olsaydı
süpürgesiz cadı bana fena taktı..
Of makina pert olmuş yaw.............
Drift Religion
Geçmiş olsun dileklerimi burayı okuyamadan yuz yuze verme fırsatı bulsakta yinede gecmiş olsun..
Bence siz bu grubun adını veya kurmus oldugunu birligin adını yada felsefesini birdah dusunun arkadaslar
Hayır gazlamak bişi degilde durmak muhim olan.
Allah gostermesin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ismail usta buna bi ayar çeker cillop gibi olur inşallah.
motor fena olmuş ya pahalıdır parçalarıda masrafı karşı taraf karşılamıyacakmı
yay nerden çıktı abi cönaverin yayını mı attırdın yohsam
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Gökhan çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)