Gkn olum itiraf et yukarısıyla anlaşmamı yaptın hııı Biliyorsun ofluların yukarısı ile arası iyidir
Neyse geçmiş olsun.Umarım son kazan olur.
Bu arada clio'ya acıdım beeaa
Gkn olum itiraf et yukarısıyla anlaşmamı yaptın hııı Biliyorsun ofluların yukarısı ile arası iyidir
Neyse geçmiş olsun.Umarım son kazan olur.
Bu arada clio'ya acıdım beeaa
gökhan çok geçmiş olsun en büyük kazan bu olur inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
lan olum geçmiş olsun :S
cana gelceine mala gelsin... abi..
god is busy ! can i help you!
lan olum gibi .. manalı cümleler bu topikte kullanılmasın lütfen . çünkü burda konusu geçen hatun gkn .. olm da nedir ,?? olm .. hani başka biri kaza yapsa tamam .. o zaman diyelim vayy koçum olm aslanım yigidim .. gibi geçmiş olsun dilekleri kullanılır .
ama gkn yani (((: burda ne dedir . bacum geçmiş olsun ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
gkn bu akşam emektar motorunu sırtında talıyacak arkadaşlar
eeee hep omu gkn ı taşıyacak birazda gkn taşısın roller değişiyoo
gkn kaç canın kaldı kardeşim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Geçmiş olsun Gkn..........................
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Çok geçmiş olsun.Bu arada motorunun markası modeli ne?Clio'yu parçalamışsın ya merak ettim.
Drift videolarını da merak ettim link verirmisin?
Dün msn'de MT İstanbulun fırlama erkekleriyle toplu konuşma yaparken bizle dalga geçio sanmıştım
Öyle bi anlatıyoki sanki hiç bişey olmamış, rüyada gördüğü şeyi anlatıyo
Bide pis pis gülüyodu
Abim çok geçmiş olsun dikkat et kendine seviyoruz seni
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
gkn gecmıs olsun.sende bısey olmamasına sevındım.fazla gazlamayın.dıkkatlı olun.
Geçmiş olsun Gökhan
geçmiş olsun kardeşim allah cümlemizi beterinden saklasın,bunada şükür sende bişey yok ya ben bu sinyal vermeyen araç sürücülerine uyuz oluyorum sanki arkadan gelen müneccim nereye döneceğini bilecek kadar.Yavşak herif
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hadiii n'oluyor bu aralar yaw,çok geçmiş olsun gkn acilen iyileş
Geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.
Drift Religion
GKN Kardeşim büyük geçmişler olsun, Allah beterinden saklasın seni.
Çok üzüldüm, ancak şimdi okuma fırsatı bulabildim. Eldivenleri ve Korumaları ihmal etmememizin iyi sonuçlarını görebiliyoruz senin de dediğin gibi. Hatta Kask ile yapılan istemsiz bir hareket ya da bir nevi selamlama diyelim, şaane sonuçlar veriyor, şiddetle tavsiye ederim
Poturdak
Yok be Pınar arabayı TOFAS servıse gotursem 2 kapı degısecek dıgeceklerdı Boyaydı suydu derken 500 - 600 masraf cıkaracaklardı adam ondan kabul ettı benım motoru yaptırmayı.Ben kaportacı akrabalara ezıklerı duzelttırdım boyacı aıle dostumuzada sadece boya parası verdım ondan o paraya halloldu
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)